Reacties voor: TV Gemist: voorlopig nog geen Uitzending Gemist

De applicatie TV Gemist zou een alternatief worden voor Uitzending Gemist, maar blijkt in feite te zijn uitgepakt als een bundel videofeeds en internetstreams. Ook handig, maar volledige afleveringen van tv-programma's zitten er nauwelijks in.
Lees het complete artikel → TV Gemist: voorlopig nog geen Uitzending Gemist
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 18 reacties

  1. Ik ben wel bereid te betalen (niet meer dan €5) mocht dit helpen Uitzending Gemist op de iPhone te krijgen.

  2. Waarom zou je hiervoor willen betalen? Je kijkt het nieteens Live. Zelf heb ik de France24 app gratis gedownload en daar kun je continu live kijken, ook op 3G/GPRS. Ook kun je het laatste nieuws zien (soort uitzendinggemist), het weer etc. en ook nog in 3 talen (Engels, Frans, Arabisch). Ik denk dat de NOS e.d. hier nog wat van kunnen leren.

  3. jammer dit! 🙁

    ik hoop dat ze snel met live mobiel tv kijken komen voor de iphone. veel telefoons hebben dat al via internet bij tmobile. zou erg mooi zijn!

  4. Uuhm, waarom perse een preview versie nodig?als ik me niet vergis stond deze gisteravond al in de app store!

    Edit: mijn fout, er is sinds gister iets van NLTV2 schijnt via de podcasts te werken.

    En wat vind ik 3GUnrestrictor toch een geweldig programma zometeen 🙂

  5. Onlangs nog geinformeerd bij TM maar zijn niet van plan TV kijken op de Iphone mogelijk te maken. Geven de schuld aan Apple.

  6. Mensen moeten eens leren in Nederland dat niet alles gratis is. Je gaat toch ook niet gratis voor je baas werken?

    De ontwikkelaars stoppen er tijd en geld in en als je zo’n app interessant vind koop je het.

  7. Helemaal mee eens als iets goed is mag daar best voor betaald worden.

  8. Volgens mij is het Pauw en Witteman ipv Paul en Witteman 😉

  9. En waar blijft Uitzending Gemist dan? Hallooww?? (echo, echo) 😉

  10. Origineel geplaatst door Mona
    En waar blijft Uitzending Gemist dan? Hallooww?? (echo, echo)

    Idd. Volgens mij ruim 2 weken geleden al bij Apple ingediend ter goedkeuring. Goedkeuringsproces ligt nu ergens tussen de 8 dagen en 3 weken. Zou er dus aan moeten komen.

  11. @boeiend: Misschien een aflevering weer terug bekijken. Je vrienden collega’s een aflevering van ’40 dagen zonder sex’ laten zien.

    Leuk dat je met France24 live TV kan kijken, maar als er niks interessant op is en jij zit bijv Schiphol met vertraging kan je nog ff terug kijken naar die aflevering die je eerder die avond heb moeten missen omdat je op schiphol moest inchecken.

  12. @Ves: Wat ik dus al zei… met France24 kun je ook de gemiste uitzendingen zien… maar ook LIVE uitzendingen.

    @Gammel: Tevens is het gratis, wat ik normaal vind, aangezien ze hun inkomsten krijgen via reclames. Je hoeft voor je pc toch ook geen app te kopen om alleen uitzendinggemist te bekijken?

  13. Met Mobinews kan je wel met 3G kijken… En aangezien ik al Mobinews heb, kan ik deze passeren.

  14. Man ik hoop echt dat ik nog even Uitzending Gemist kan gebruiken voordat ik op vakantie ga. Ik vind hem zo vet, en wil hem nog even zien. Hopelijk voor 1 augustus dus!!

    Beetje vaart erin Apple!!!!!

  15. Leuk initiatief, eigenlijk net zoiets als bijvoorbeeld http://www.hebikietsgemist.nl... Op m’n Nokia N96 had ik Mobiel TV van KPN, zou gaaf zijn als zoiets via 3G/WiFi ook op de iPhone kan!

  16. Ik zal wel een zwartkijker zijn, maar zie vooralsnog geen behoorlijke app voor uitzending gemist komen op korte termijn. Reden is volgens mij al maanden geleden duidelijk gemaakt; de iphone kan de streams welke worden gebruikt van de meeste programmas’s niet aan (ontbreekt aan flash support). Nu schijnt er door de NOS een soort versie te zijn ontwikkeld welke dus maximaal 8 dagen iets gaat vertonen; mijn conclusie is danook dat de NOS zelf over stag is door deze streams speciaal voor de iphone om te zetten naar een voor de iphone ”leesbaar” formaat. (net zoals dit is gedaan door youtube) E.e.a. houdt in dat je dus voorlopig een aftreksel van de aangeboden content kan gaan zien.

    Het argument dat het hier om rechten zou gaan zie ik in het geheel niet; wie kan mij dit nu eens helder uitleggen? Immers er is toch gewoon een website waar je via flash wel gewoon ”internationaal” uitzendinggemist kan zien? zou je dan deze genoemde rechten niet moeten beschermen ??

    Oplossing ligt dus naar mijn mening niet bij de app’s maar bij apple zelf die het tot nu toe niet toelaat om een behoorlijke streamingvideo standaard toe te laten.

    grz

  17. Inderdaad wanneer steken Apple en T-mob de koppen nu eens bij elkaar om met iets schaalbaars te komen.
    Antw. in NL never want hier zijn het dodo’s die niets te vertellen hebben en de NOS die alleen maar testjes met KPN doet zit de iPhone alleen maar tegen te werken omdat ze bij T-mob het volle pond aan bandbreedte moeten betalen.

  18. Dank jullie wel voor het gegeven commentaar. Op dit moment zijn wij bezig een nieuwe versie, deze zal binnenkort beschikbaar zijn. Aan het commentaar van de gebruikers en bloggers te zien is de vraag naar meer hele uitzendingen erg groot Wij zijn druk bezig om dit voor elkaar te krijgen. Brothers Media

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.