QuadCamera na lang wachten eindelijk compatibel met OS 3.0

QuadCamera heeft eindelijk een update gekregen voor iPhone OS 3.0. Bij deze en andere foto-applicaties heeft het erg lang geduurd tot de update werd goedgekeurd. Quad Camera is geschikt voor foto's van sport en kinderen.

quadcamera iconEen tijd geleden schreven we, dat 3.0-updates van diverse camera-applicaties door Apple waren tegengehouden. Ontwikkelaars moesten zorgen dat hun applicaties compatibel zijn met 3.0, maar kregen niet de kans om hun oude foto-apps te updaten. Gelukkig zit er nu weer schot in: QuadCamera heeft een maand nadat ze een update voor iPhone OS 3.0 hebben ingediend eindelijk groen licht gekregen. Bij QuadCamera speelde trouwens nog iets anders sinds de update naar OS 3.0: de applicatie kreeg geen juiste connectie meer met de camera, waardoor het onmogelijk was om foto’s te maken.

QuadCamera is een applicatie waarmee je een serie van 4 tot 8 foto’s kunt maken. Er zitten 6 effecten in, die je aan de foto kunt meegeven. QuadCamera is handig bij het maken van sportfoto’s en andere snelle actiefoto’s, zoals spelende kinderen, huisdieren of voorbijrazende auto’s. Bij het maken van de foto’s kun je kiezen uit verschillende layouts: 2×2, 4×1, 4×2 en 8×1. De resolutie van het eindresultaat is 800 x 600 en dus meteen geschikt om op je website te plaatsen. In de instellingen kun je aangeven wat het interval tussen de foto’s moet zijn. Je kunt kiezen uit een waarde tussen 0,1 en 3 seconden.

quadcam

Downloaden: QuadCamera (€1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 juli 2009, 12:28
Categorie Apps
Onderwerpen fotografie, sport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.