TuneBox maakt van iedere luidspreker een AirPlay-speaker

TuneBox is een kastje dat je aansluit op je huidige muziekinstallatie, om er makkelijk AirPlay-ondersteuning aan toe te voegen.

TuneBoxDe TuneBox is een kastje dat je kunt aansluiten op je geluidsinstallatie om er een AirPlay-speaker van te maken. Het apparaatje creëert een Wi-Fi-netwerk waar je mee kunt verbinden om van de AirPlay-mogelijkheid gebruik te maken. Nadat je de TuneBox één keer hebt ingesteld, wordt het apparaat gekoppeld aan je bestaande Wi-Fi-netwerk en hoef je niet meer tussen draadloze verbindingen te schakelen om je muziek af te spelen.

Andere accessoires zoals de Auris bieden ook een draadloze oplossing voor je bestaande speakers. Deze hulpmiddelen verschillen alleen op een paar manieren van de TuneBox. Ten eerste gebruikt de TuneBox Wi-Fi, terwijl je voor de Auris tot Bluetooth beperkt bent. De geluidskwaliteit van de TuneBox is daarom in theorie een stuk beter. Bovendien verbind je de TuneBox met iedere luidspreker via de gebruikelijke audiokabels, terwijl de Auris aangesloten wordt op de 30-pins-connector van een iPhone-dock,

Je kunt de TuneBox bestellen door op Indiegogo 49 dollar plus 15 dollar verzendkosten te betalen. Dat is goedkoper dan de Apple TV en de AirPort Express, die je ook aan een geluidssysteem kunt koppelen om muziek te streamen via de optische audio-aansluiting. Het project hoopt 15.000 dollar te verzamelen, maar de productie gaat ongeacht van start. In video’s is ook al een redelijk afgemaakt product te zien.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 september 2013, 9:47
Categorie Accessoires
Onderwerpen airplay, indiegogo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.