Touchtype Pro iPad-toetsenbord met in Kickstarter.

Touchtype Pro-toetsenbordhoes voor iPad werkt met Apple’s Magic Keyboard

Typ je graag met Apple's Magic Keyboard-toetsenbord voor de Mac? Met deze hoes kun je deze ook makkelijk gebruiken voor je iPad. De hoes is geschikt voor de iPad Pro.

Als je op zoek bent naar een iPad-hoes, dan is de keuze enorm. Er zijn ook diverse iPad Pro-hoezen waar meteen een toetsenbord in verwerkt zit. Denk dan bijvoorbeeld aan Apple’s Smart Keyboard Folio. De toetsenborden in veel van deze hoezen zijn vaak een stuk platter, maar typen daardoor wat minder fijn. Op Kickstarter vind je nu de toetsenbordhoes Touchtype Pro waar je Apple’s Magic Keyboard in kan stoppen.

Touchtype Pro: iPad-hoes met Magic Keyboard

De Touchtype Pro is gemaakt door Salman Sajid. Al bij de introductie van de iPad dacht hij na over een hoes waar Apple’s Magic Keyboard in verwerkt kon worden. Na wat problemen met een eerdere versie hoopt hij nu de Touchtype uit te kunnen brengen. Het toetsenbord werkt met Apple’s standaard Magic Keyboard. Deze bevestig je met allerlei magneten aan de hoes, die je vervolgens eenvoudig kan open- en dichtklappen.

De hoes ondersteunt meerdere posities voor de iPad, zodat je zelf je favoriete kijkhoek kan bepalen. Je kan er ook voor kiezen om de iPad verticaal in de standaard te zetten. Doordat Apple’s Magic Keyboard erin verwerkt zit, is de hoes wel een stuk dikker en zwaarder dan veel andere hoezen. Is het toch net te zwaar, dan kan je het toetsenbord ook via de magneten loshalen. De hoes zelf biedt bescherming aan zowel de voorkant als achterkant van de iPad en zorgt er ook voor dat de Apple Pencil op zijn plek blijft. Let op dat je wel je eigen toetsenbord gebruikt.

Touchtype Pro iPad-toetsenbord op Kickstarter.

De hoes is in ieder geval geschikt voor de nieuwste iPad Pro 2018 in 11- en 12,9-inch. Je kan het project steunen vanaf $44 voor de 11-inch versie en $49 voor de 12,9-inch variant. Als er voldoende geld opgehaald wordt, komt er ook nog een variant voor de nieuwe iPad Air 2019. Heb je interesse in deze hoes? Hou er dan rekening mee dat het product mogelijk niet van de grond komt, want aan het steunen van Kickstarter-projecten zit altijd een risico. Als alles goed gaat, worden de erste exemplaren in augustus verstuurd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.