touch-id-sensor

‘Touch ID-vingerafdrukscanner iPhone 6s maakt minder fouten’

De Touch ID-vingerafdrulezer van de iPhone 6s gaat minder fouten maken. Apple zou de vingerafdruksensor een speciale upgrade voor Apple Pay hebben gegeven.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

touch-id-sensorDe Touch ID-vingerafdrukscanner krijgt in de volgende iPhone een upgrade. Dit beweert KGI Securities-analist Ming-Chi Kuo. De verbeterde Touch ID-scanner moet minder foutgevoelig worden, waardoor de beveiliging van Apple Pay wordt verbeterd.

Apple introduceerde de Touch ID-scanner voor het eerst in de iPhone 5s. De vingerafdruklezer kwam terug in de iPhone 6 en iPhone 6 Plus, maar bleek grotendeels hetzelfde te zijn. Dat gaat volgens Kuo met de volgende iPhone veranderen, zo schrijft hij in een bericht aan investeerders:

Wij denken dat de nieuwe iPhone, die wordt verwacht in het derde kwartaal van 2015, een verbeterde Touch ID-module krijgt, waarmee Apple (VS) van plan is een betere en veiligere Apple Pay-gebruikerservaring te bieden met minder scanfouten.

Kuo voorspelde in 2013 als eerste dat de iPhone 5s een vingerafdrukscanner kreeg, en bleek uiteindelijk gelijk te hebben. Daarnaast heeft hij de afgelopen jaren ook een aantal andere correcte voorspellingen gedaan, hoewel hij het niet altijd bij het rechte eind had. Eerder dit jaar beweerde Kuo dat de iPad Pro een speciale stylus krijgt.

Lees ook: Touch ID op iPhone: alles over de veiligheidsaspecten

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 februari 2015, 20:42
Categorie Geruchten
Onderwerpen iPhone 6s, touch id

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.