Infuse 3 app icon

Video-app Infuse ondersteunt nu Chromecast

De krachtige video-app Infuse heeft nu ook ondersteuning voor de Chromecast (Google Cast). Heb je een Chromecast in je tv gestoken, dan kun je nu video's vanuit de app streamen.

Infuse 3 app iconVideo-app Infuse ondersteunt na de laatste update ook de Chromecast (Google Cast). Het is hierdoor mogelijk video’s in de app op je televisie af te spelen, mits je hier een Chromecast op hebt aangesloten. Infuse ondersteunt daarmee zowel Apple’s als Google’s video-apparaten: het is al langer mogelijk om via AirPlay video’s te streamen naar een Apple TV.

Lees ook: iCulture vergelijkt: Google Chromecast vs. Apple TV

Ontwikkelaar Firecore wijst er op dat ondersteuning voor Google Chromecast op het moment nog experimenteel is. Strikt gezien is het een betafunctionaliteit, wat betekent dat je tegen een aantal bugs en andere problemen aan kunt lopen. Ondersteuning voor Chromecast is echter wel voor alle app-gebruikers toegankelijk.

Infuse 3 opties (Custom)

Lees ook : onze Infuse 3 review

De update voor Infuse voegt ook een aantal andere functies toe, waaronder de mogelijkheid om video’s vanaf FTP- en SFTP-servers te streamen. Je kunt bovendien video’s in de app downloaden of streamen door een websitelink te plakken.

Infuse is één van de krachtigere video-apps in de App Store. Niet alleen is het met de app mogelijk om naar films en series te kijken, maar je bestanden worden automatisch voorzien van metadata. Hierdoor krijg je bij een aflevering meteen de bijbehorende dvd-cover te zien, met daarbij een synopsis van de aflevering. Het is ook mogelijk om bijbehorende ondertiteling in Infuse te downloaden. Ondersteuning voor mediaservers zorgt ervoor dat je afleveringen van je computer kunt streamen of downloaden in de app.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 februari 2015, 18:15
Categorie Apps
Onderwerp infuse

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.