Reacties voor: Todo-app Things is Apple’s gratis app van de week

De populaire en hoog gewaardeerde todo-app Things is een week lang gratis voor de iPhone en iPad. De Mac-versie wordt met korting verkocht.
Bart Breij -

Reacties: 5 reacties

  1. Mooi dat het gratis is, want ik zou er dat bedrag niet voor over hebben. Zo bijzonder is Things niet. De app zou al veel waardevoller zijn als je bijlagen bij een taak kan doen.

  2. Fantastische apps, gebruik ze al jaren op de Mac, iPad en iPhone. In het begin was de cloud synchronisatie nog wel eens problematisch maar tegenwoordig werkt het uiterst betrouwbaar.

    Belangrijk om te vermelden waarschijnlijk is dat dit niet zomaar een “ToDo lijstje”-app is, het werkt op basis van de Getting Things Done (GTD) methode van David Allen. Vandaar ook de naam “Things”.

  3. Things is een geweldige app. Het heeft even geduurd voordat ze Cloud sync en een nieuw design goed en wel hebben doorgevoerd, maar inmiddels is de app up-to-date en wordt er zelfs volop gebruik gemaakt van iOS8 functionaliteit en is de app geoptimaliseerd voor iPhone 6 en 6 Plus.

    Voor wie volgens het GTD-principe principe werkt is deze app onmisbaar en z’n geld dubbel en dwars waard. Voor wie daar (nog) niet mee werkt is dit een ideale manier om ermee kennis te maken. Lees dan wel even de superhandige guide: http://culturedcode.com/things/guide/

  4. Na uitgebreid vergelijken van 2Do en Things ervoor gekozen om ook Things for Mac aan te schaffen (tot 5/12 met korting).
    2Do kan alles wat je maar kan bedenken, maar ik verdrink in al die mogelijkheden voor ‘overzichtelijke’ lijstjes en alle knopjes.
    Things geeft echt rust, rust in het hoofd en overzicht. Het werkt goed samen met Reminders, die blijf ik gebruiken voor locatie- en tijdgebonden zaken, en de extensions (zelfs in contacten!) maken dat je snel taken met links en inhoud kan aanmaken. En dan dingen doen in plaats van fröbelen met de app. Eenvoud en rust, geweldig!

  5. @Martin: je kan er heel makkelijk een link naar een bijlage in plaatsen.
    Bijvoorbeeld in Dropbox of eender welke documentpicker, en dan met de extension ‘add to Things’ een taak aanmaken met de link er in.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.