rail-slice-tablet-houder

Griffin maakt iPad-houder van oude spoorrails

Griffin verkoopt iPad-houders, gemaakt van ruim 100 jaar oude spoorrails. De Rail Slice en Rail Artifact worden geleverd met gratis hoes.

rail-artifact-griffin-houderTegenwoordig moet je gekke dingen doen om nog op te vallen met een iPad-houder. Alles is wel een keertje gedaan, van houders van LEGO-stenen, tot toiletrolhouders waarop een iPad-houder is gemonteerd. Heb je een treinenfanaat in je vriendenkring, dan kun je nu een origineel cadeau geven. De Rail Slide en Rail Artifact zijn gemaakt van oude spoorrails en worden op de markt gebracht door Griffin.

De spoorrails dateert uit de periode 1906-1908 en werd gebruikt op de spoorlijn tussen Nashville en Louisville. Meer dan honderd jaar oud dus en voorzien van krassen en andere gebruiksschade – maar dat maakt deze iPad-houders juist zo bijzonder. Ze kosten $130 per stuk maar als je ze vanuit Nederland wilt bestellen moet je wel heel graag willen: verzending van zo’n zwaar blok metaal kost nog eens $100 extra. Met een paar vrienden meteen 5 stuks tegelijk bestellen lost het probleem van de hoge verzendkosten nog steeds niet op, want voor 5 stuks betaal je doodleuk $444 verzendkosten.

rail-slice-tablet-houder

Dan is er nog een ander ‘probleem’ met deze houder. Omdat alles van ruw materiaal is gemaakt, raadt Griffin aan om altijd een hoes rondom je iPad te gebruiken, zodat de tablet niet gekrast raakt. Je krijgt daarom van Griffin een gratis beschermhoes naar keuze erbij. De Rail Slice is gemaakt van een stuk spoorrails, met daarin een gaatje om de laadkabel doorheen te steken. De Rail Artifact bestaat uit een vlakke plaat, die vroeger werd gebruikt om twee spoorrails te verbinden. Twee antieke spijkers zorgen ervoor dat de iPad niet wegglijdt. Apart, maar wel duur.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 november 2014, 19:20
Categorie Accessoires
Onderwerpen griffin, houder, trein

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.