Reacties voor: iCulture peilt: wie moet de opvolger worden van Tim Cook?

Tim Cook zou nog één belangrijk product willen introduceren en zou daarna plannen hebben om op te stappen. Wie moet de opvolger worden als CEO van Apple? Kiezen maar!
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 14 reacties

  1. Ik heb werkelijk geen idee maar ik ben wel benieuwd evengoed!

  2. Vraag me altijd vooral af, hoe je uberhaubt op zo’n positie bij een billion dollar company geraakt. Hard werk en visie, maar toch ook een grote portie geluk lijkt me…

  3. Origineel geplaatst door Timo
    Vraag me altijd vooral af, hoe je uberhaubt op zo’n positie bij een billion dollar company geraakt. Hard werk en visie, maar toch ook een grote portie geluk lijkt me…

    Geluk komt hier echt niet bij kijken. Hard werk, visie, je visie weten over te brengen en implementeren in de organisatie, meedogenloos opereren, en een duidelijke beeld van wat je zelf wilt met je carrière.
    Flink narcistische trekjes helpen ook, kijk maar naar Jeff Bezos, Larry Allison, Steve Balmer, Bill Gates, Steve Jobs, Elon Musk.

  4. Ikzelf beste kandidaat wie regelt me dan

  5. Elon Musk.

  6. Jonathan Ive. Nu een tijdelijk “outplacement” maar die komt echt wel terug!

  7. Craig Federigh vind ik goede opvolger.

  8. Ik vind Tim echt een onsympathiek persoon. Hij is naar mijn mening te ver doorgeschoten met uitknijpen, uitmelken! Hij knijpt zijn klanten echt tot het bod uit. Iedereen klaagt erover, als ervaren Apple gebruiker stap je niet snel over. Er is ook niet echt een goed alternatief. En dat weet Tim dus heel goed. Ik hoop dat ze weer wat meer in het voordeel van de kant gaan handelen. Maar ik vrees dat daar eerst een “sales crisis” voor nodig is.

  9. Jonathan Ive zou terug moeten komen.
    Deze man heeft zo veel betekend voor Apple en zo veel gave producten gecreëerd.
    Ik vond Tim veel te veel een cijfertjes man die het image van Apple om zeep
    zou helpen als hij langer zou blijven.

  10. Laat het alsjeblieft iemand zijn die niet gekozen wordt op uiterlijke verschijnselen, maar op pure kwaliteiten. En vooral de magie weer terugbrengt bij Apple. Dat laatste hebben we vooral weer nodig.

  11. Lisa Brennan-Jobs

  12. Zal wel Luca Maestri worden. Meestal schuiven ze de CFO of anders de COO

  13. De meesten ken ik niet goed genoeg, maar ik zou zeggen Craig Federighi. Die maakt een goede en stevige indruk. We zijn toe aan iemand met dúrf, die een stap voorwaarts durft te maken, nieuwe dingen durft te doen. Niet alleen een kruidenier en krentenweger is en de centjes telt. Uit de kleine rol die Tim Cook nog speelt in de Keynotes kun je eigenlijk al zien dat hij zich aan het terugtrekken is. Ik verwacht dat hij binnen een jaar weg is. Craig lijkt me zo op het oog een goede opvolger, met veel ervaring binnen Apple en hij komt ook veel beter over dan Tim Cook. It’s time for a change!!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.