Tim Cook en Lisa Jackson bij zonnecellen in Denemarken

Reacties voor: Tim Cook: ‘Jaarlijks een nieuwe iPhone is echt nodig’

In een interview gaat Apple CEO Tim Cook in op de vraag "of echt elk jaar een nieuwe iPhone nodig hebben". Ook sprak hij over zijn eigen inspanningen om groener te leven.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Tuurlijk tim jij verkoopt wel elk jaar een nieuwe haha

  2. Ik kan dit filmpje gewoon niet uitzien, wat is deze man full of shit. Hij is hier open over omdat hij weet dat zijn bedrijf onder druk staat en dit nodig heeft om te overleven. Als je met al die miljarden op de bank geen betere omstandigheden weet te creëren voor milieu en medewerkers en rustig in je privéjet komt aanwaaien heb je het gewoon echt niet op een rij. Simpelweg dit vluchtje overslaan had nog meer opgeleverd dan het zogenaamde inspireren van andere bedrijven. Enge man is het.

  3. Misschien moet je wel een enge man zijn om een bedrijf als Apple te leiden. Tim Cook is ook zeker mijn vriend niet maar dat was Steve Jobs ook niet. Het is en blijft natuurlijk een commercieel bedrijf. Als je dichter bij huis blijft en de reclames ziet dan is elk bedrijf groen en Co2 neutraal. Blijkbaar verkoopt het goed door te zeggen wat mensen graag horen. Zelfs een Kruidvat is volgens de reclames één van de meest milieuvriendelijke bedrijven. Allemaal marketing leugens. Zolang consumenten producten van welk bedrijf dan ook blijven kopen, waar ik zelf ook bij behoor, zal een bedrijf wel gek moeten zijn om vrijwillig minder van zijn producten op de markt te brengen.

  4. We zien hem ook nooit uit een bus of trein stappen.

    “dat snap ik wel, OV is niet te betalen. per saldo zal die prive jet goedkoper en schoner zijn.

  5. Formule 1 sponsoren. Elk jaar nieuwe iPhone kopen. Apple zet echt zn schouders onder duurzaamheidsbeleid 😉

  6. Gewoon niet meedoen aan die onzin van jaarlijks nieuw kopen. Heb behoorlijk lang een eerste generatie se gehad en nu een mini 13 welke ik ook weer lang wil houden. Bijkomend voordeel ik heb nog lang een kleine iPhone welke niet meer verkrijgbaar zijn. ( ja dezelfde nog wel maar dat bedoel ik uiteraard niet) sinds ik de watch met 4g heb merk ik wel dat je niet heel lang Met degelijk watch kan de batterij conditie gaat heel snel terug bij een 4g model

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.