Reacties voor: Apple betaalt 7 ton per jaar aan beveiliging Tim Cook

Hoeveel kost het om Tim Cook veilig te houden? Maar liefst 7 ton per jaar, blijkt uit data van de Amerikaanse SEC. In een document worden de algemene kosten voor Tim Cook beschreven.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 10 reacties

  1. Voor de CEO van het meest waardevolle bedrijf ter wereld vind ik 7 ton nog niet eens zo veel eerlijk gezegd. Je ziet ook nooit bodyguards ofzo.

  2. Had het eerlijk gezegd hoger verwacht. Als je iemand 24/7 wil beveiligen heb je al gauw 4 man nodig als er constant 1 persoon bij moet zijn. En ik ga er vanuit dat het meer dan 1 persoon is wat constant bij hem is.

  3. Lekker bedrag voor zijn vakantie zeg!

  4. de kosten van zijn pensioenplan zijn ook onwaarschijnlijk laag, vergeleken met zijn salaris (1,75 mio, incl bonus en kosten €9,1mio)… Aan de andere kant, mogelijk houdt hij van dat salaris zelf wat over om te sparen voor zijn pensioen…

  5. Peanuts. Baas van een bedrijf met een hogere winst dan een klein lands’ GDP.

  6. En met zo’n lage levensverzekeringspremie zou ik als ik familie was ook wel goede beveiliging voor hem willen hebben!

  7. Valt idd wel mee. En dit betaald Apple tenminste nog zelf.
    Kijk eens wat wij Nederlanders betalen voor de beveiliging van Wilders. Velen malen meer en dat levert geen mooie telefoons en computers op😜

  8. Goedkoper dan ons aller blondie…

  9. Dat is een aardig bedrag aan vakantie geld daar kan je wel paar weken op de camping mee doorbrengen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.