The Beatles vanaf nu te koop in de iTunes Store (update)

The Beatles zijn in de iTunes Store verschenen. De eerste albums zijn voor 12,99 tot 149,00 te koop.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

beatles itunes storeHet was afgelopen nacht hét gerucht: The Beatles zouden in de catalogus van de iTunes Store worden opgenomen. Dat er misschien ook nog iTunes Live Streaming zou worden aangekondigd, was eigenlijk nog maar bijzaak geworden. De voorspellingen bleken te kloppen, want zojuist is een flink aantal albums in iTunes verschenen. Wie helemaal los wil gaan koopt The Beatles Box Set voor €149,00 (zie albumhoes hiernaast) of een van de andere albums die gemiddeld €12,99 kosten.

Apple probeert al jarenlang The Beatles in iTunes te krijgen, maar er speelden steeds conflicten over het handelsmerk van Apple Corps, de muziekmaatschappij van de band. Ook waren er conflicten over royalties met leden van de Beatles, hun erfgenamen en platenmaatschappij EMI.

beatles itunes gift cardsTot nu toe waren daarom alleen covernummers in de iTunes Store verkrijgbaar, of nummers van coverbandjes.

Meer info: iTunes: The Beatles
Tipgevers: Dick en Frank

Inmiddels is het 16:00 uur geweest en is duidelijk wat de grote Apple-aankondiging was: het gaat inderdaad om het feit dat The Beatles in de iTunes Store verkrijgbaar is. Daarnaast zullen er speciale Beatles iTunes Gift Cards verschijnen (zie afbeelding hierboven).

beatles itunes

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 november 2010, 23:52
Categorieën Apps, Diensten, Mac & macOS
Onderwerpen itunes, The Beatles

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.