Reacties voor: Telegram voegt Spotlight-zoeken toe en verbetert 3D Touch

Telegram heeft Spotlight-zoeken in iOS 9 toegevoegd, laat je sneller delen vanuit kanalen en heeft de 3D Touch-functies verbeterd.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 15 reacties

  1. Dat zoeken in telegram chats werkt hier nog niet. Als ik de naam van een contactpersoon intik krijg ik bij spotlight wel de melding dat diegene ook in telegram staat, maar een willekeurig woord dat in een chat staat vindt hij niet, waar dat bijvoorbeeld bij berichten prima werkt

  2. Zou mooi zijn als ze daar de laatste 2 personen laten zien met wie je als laatst hebt gechat

  3. Top app. Niet zozeer als vervanger voor Whatsapp, maar wel omdat ze een hele uitgebreide api hebben waarmee je telegram kan integreren in bijvoorbeeld domotica of bedrijfsinformatiesystemen.

  4. Origineel geplaatst door rtc
    Top app. Niet zozeer als vervanger voor Whatsapp, maar wel omdat ze een hele uitgebreide api hebben waarmee je telegram kan integreren in bijvoorbeeld domotica of bedrijfsinformatiesystemen.

    Juist wel als vervanger gebruik al tijden geen whatsapp! Whatsapp staat al tijden stil met ontwikkeling, enige wat ze kunnen verzinnen zijn blauwe vinkjes 😂

  5. @Mark: Dat krijg je ook met 3D Touch op het Homescreen 🙂

    3 meest recente chats zelfs 🙂

  6. @Dirk: dat valt nog wel mee. Whatsapp en Apple Watch werkt met 9.1 prima.

  7. Ik moet zeggen dat ik zeer te spreken ben over telegram, het enige min punt is eigenlijk dat maar weinig mensen het gebruiken.
    En ik vind dat daar eigenlijk wel verandering in zou moeten komen.

    Buiten dat ze bij Telegram snel zijn met updates en vernieuwingen werkt het ook nog eens als een trein, en je zit niet vast aan bijv een limiet als je een filmpje wilt delen.
    Ook is het zoals ze verklaren en ze zich keihard voor in zetten veilig voor hackers ed. En dat is toch wel een fijne gedachte.
    Zeker omdat Whatssap nu van Facebook is en Facebook toch regelmatig in het nieuws is met hun achterdochtige app.

    Dus buiten dat het een lekkere soepele en gangbare app is die je als Whatssap gebruiker het leven een stuk makkelijker maakt, een geweldige vervanger is.
    En er veranderd qua uiterlijk vrij weinig, je kunt zo aan de slag.

  8. @Dirk: waarom ie bij mij whatsapp niet vervangt, is omdat de meerderheid om me heen WA gebruikt en geen telegram

  9. Origineel geplaatst door rtc
    @Dirk: waarom ie bij mij whatsapp niet vervangt, is omdat de meerderheid om me heen WA gebruikt en geen telegram

    Dat is op te lossen door in je whatsapp profile te zetten dat je alleen bereikbaar bent via Telegram en stug blijven volhouden met het sturen van invites naar je contacten via Telegram. Binnen een paar weken zijn ze om. Zo gebruik ik whatsapp alleen voor mijn zakelijke bereikbaarheid en mijn vrouw. Telegram is voor al mijn leuke contacten. Daarmee houd ik prive ook echt prive.

  10. Origineel geplaatst door emeel
    Zo gebruik ik whatsapp alleen voor mijn zakelijke bereikbaarheid en mijn vrouw. Telegram is voor al mijn leuke contacten. Daarmee houd ik prive ook echt prive.

    Daarvoor is er toch tinder??Maar zakelijk hou ik gewoon sms en email, dat is professioneler en platform onafhankelijk.

  11. Nice. WhatsApp voor werk en je vrouw. Telegram voor prive en leuke contacten. Zakelijke niet leuke vrouw?

  12. Ze kunnen doen wat ze willen, whatsapp is gevestigde orde en nog steeds gebruikt iedereen het om me heen. Als je in Telegram bekijkt hoeveel mensen in je ongeving dat zijn is dat een handje vol.

    Nee, hoe goed telegram ook is. Whatsapp blijft de heer en meester van de berichtjes.

  13. Origineel geplaatst door rtc
    Top app. Niet zozeer als vervanger voor Whatsapp, maar wel omdat ze een hele uitgebreide api hebben waarmee je telegram kan integreren in bijvoorbeeld domotica of bedrijfsinformatiesystemen.

    Origineel geplaatst door Dirk
    Juist wel als vervanger gebruik al tijden geen whatsapp! Whatsapp staat al tijden stil met ontwikkeling, enige wat ze kunnen verzinnen zijn blauwe vinkjes

    Ja, want je moet ook zoveel ontwikkelen…
    Wat moeten ze nog verzinnen zeg, in de basis gaat het er om dat je een bericht naar een ander wil sturen..punt..meer niet.

    En dat doet whatsapp perfect en bijna iedereen is er op te vinden (9 van de 10 mensen sowieso).
    Blijft grappig die mensen die zoiets hebben van…”oohh, zie mij eens rebels Telegram gebruiken..ik gebruiken geen whatsapp meer en blablablabla”

    “Als ze mij willen vinden moeten ze maar Telegram gebruiken etc.”
    hehe, alsof iemand daar wakker van ligt.
    Whatsapp blijft veruit de grootste en doet gewoon wat het moet doen..simple as that.

  14. @Daejji: Niks moet, maar ik ben er blij mee dat t kan: bijvoorbeeld een signaal van t domoticasysteem ontvangen, indien gewenst met een foto of filmpje.Dat kan niet metprowl, niet met whatsapp en wel met Telegram.

  15. @Daejji: Dat je WhatsApp gebruikt omdat veel mensen het gebruiken begrijp ik heel goed. Dat is vaak ook prettig. Dat je trots bent een meeloper te zijn wat betreft messengers begrijp ik minder goed, maar dat is verder niet relevant. Berichten naar anderen sturen kan via SMS. Dat is tegenwoordig bij de meeste abonnementen onbeperkt inbegrepen en het integreert perfect met iMessage. Daar heb je dus geen externe applicatie voor nodig. Ik kan nu jouw woorden tegen je gebruiken door het woordje WhatsApp in je bericht te vervangen door ‘SMS’ of je provider.

    Ik denk dat je vooruitgang en innovatie verwart met fouten maken of overbodige zaken toevoegen. WhatsApp kan niet tippen aan Telegram op het vlak van gebruiksgemak als het aankomt op elk ander platform dan de smartphone (cross-platform gebruik). Je kan zelfs zelf een applicatie bouwen. WhatsApp kan niet tippen aan Telegram op het vlak van functionaliteit (en een brakke belfunctie reken ik niet mee als plus voor WhatsApp). Om de zoveel weken volgt een release met nieuwe, vaak welkome en/of verbeterde functionaliteit. WhatsApp kan niet tippen aan Telegram op het vlak van support. Updates met bugfixes doen er geen maanden of zelfs jaren over.

    WhatsApp is de grote slak, vergelijkbaar met Nokia anno 2008. Ik kan dan ook niet wachten op het moment dat WhatsApp’s huisje stukgaat. Laat ik nou ook niet blij zijn met Facebook’s suprematie…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.