Apple Stores demonstreren 3D Touch met nieuwe interactieve tafels

Apple heeft speciale interactieve tafels in de Apple Stores geplaatst, waarmee ze 3D Touch demonstreren.

Apple heeft in een aantal Apple Stores interactieve tafels met lcd-scherm geplaatst, om daarmee de mogelijkheden van 3D Touch te demonstreren. De tafels werden gespot in New York en San Francisco, maar kunnen de komende tijd ook op diverse andere flagship-locaties verschijnen.


3D Touch tafel in Apple Store

De tafels zijn bedoeld om mensen kennis te laten maken met 3D Touch, de belangrijkste nieuwe functie in de iPhone 6s. De grote metalen tafels zijn in feite grote lcd-schermen, waarop acht iPhone 6s-toestellen zijn gemonteerd. Elk iPhone-scherm toont een Siamese kempvis, de vissen die je kent van de wallpapers op de iPhone 6s. De vissen reageren wanneer een klant op het scherm tikt of wat harder drukt. Er ontstaat dan een animatie van een rimpelende golf op de tafel, zodat het lijkt alsof de vissen in het water zwemmen. Een soort Koi Pond anno 2015 dus. Of moeten we zeggen: de Surface Table van 2015?

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

De tafel wordt in de demonstratie Force Touch-tafel genoemd, maar het oppervlak is niet aanraakgevoelig. Apple gebruikt speciale iPhone-houders om te zorgen dat de aanrakingen van het scherm een signaal doorsturen naar de tafel. Medewerkers staan paraat om met microvezeldoekjes te zorgen dat alles er glimmend uit ziet. In de video hierboven zie je een medewerker fanatiek poetsen op het grote glasoppervlak en de spiegelende zijkanten van de tafel.

Speciale Lightning-kabels
Als je wat beter kijkt, zie je dat Apple speciale Lightning-kabels heeft gebruikt om de iPhones aan te sluiten op de tafel:

3D Touch demotafel met speciale Lightning-aansluiting

Apple Store

Lees alles over de Apple Store, de eigen winkel van Apple. Nederland kent drie Apple Stores en België één, maar wereldwijd gaat het om honderden locaties. Ook heeft Apple de online Apple Store. Waar vind je de officiële Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties: 5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.