Telegram voegt Spotlight-zoeken toe en verbetert 3D Touch

Telegram heeft Spotlight-zoeken in iOS 9 toegevoegd, laat je sneller delen vanuit kanalen en heeft de 3D Touch-functies verbeterd.

telegram-grootDe berichten-app Telegram blijft maar vernieuwen en doet dat in een hoog tempo. Vorige keer voegden ze 3D Touch, watchOS 2-ondersteuning en SplitView/SlideOver voor de iPad toe. Een week daarvoor voegden ze Quick Reply en kanalen toe, een manier om berichten naar een ongelimiteerd publiek te sturen. In de vannacht verschenen update borduren ze daarop voort. De 3D Touch-functies zijn uitgebreid en het is nu mogelijk om snel informatie vanuit kanalen te delen.


Telegram 3D TouchIn versie 3.2.2 van Telegram is verbeterde Peek-ondersteuning aanwezig, zodat je een voorvertoning van chats krijgt als je erop drukt. Dit werkt alleen op de iPhone 6s omdat hiervoor een 3D Touch-scherm nodig is. Ook kun je recente chats voortaan openen vanaf het hoofdscherm. Ook dit werkt alleen bij 3D Touch.

We hebben nog één verbetering niet genoemd en dat is het zoeken met Spotlight in iOS 9. Zoals je weet kun je tegenwoordig ook de inhoud van apps doorzoeken met Spotlight, maar ontwikkelaars moeten daar wel aanpassingen voor doen. In Telegram is het nu mogelijk: voer een zoekterm in en Spotlight kijkt of de term in de Telegram-chats voorkomt.

Reacties: 15 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.