Reacties voor: Telegram-app krijgt fotobewerker en Touch ID-beveiliging

De Telegram-app voor de iPhone krijgt binnenkort een update met fotobewerking en Touch ID beveiliging, zodat je berichten privé blijven.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 13 reacties

  1. Jammer dat heel weinig mensen telegram gebruiken:( ik gebruik het zelf en ben meer tevreden over telegram dan whatsapp!

  2. Wil wel Telegram gebruiken maarja betekent dat ik whatsapp nog steeds moet houden immers 9miljoen mensen in ned gebruiken het.

    Bovendien een vraagteken van mij is, de russisch afkomst van de app hoewel ze momenteel wel in duitsland zitten, verruil je dan niet het privacyschendende facebook voor de russen?

    Kun je wel zeggen dan moet je alvast overstappen en mensen ook vragen telegram in plaats van whatsapp te gaan gebruiken, maar dat zal niet lukken immers de meeste mensen gebuiken dit.

  3. Nu krijgen we weer al de fanboys die gaan vertellen hoe goed Telegram is. Zo’n dienst valt en staat bij haar gebruikers. Deze heeft Telegram simpelweg niet, genoeg althans.

    Helaas, misschien. Maar ik ga het niet gebruiken of aanraden aan vrienden als ze toch niemand hebben om het mee te gebruiken.

  4. Geweldige app!!!
    Steeds vernieuwend!!
    Helaas blijft men whatsapp (lees Facebook) trouw,terwijl deze niet doorontwikkeld!!
    Hoop dat men dit eens inziet en lekker massaal gaat overstappen!

  5. @Nick: En je krijgt alle mensen die beweren dat het nooit wat zal worden ermee en die vast blijven klampen aan WhatsApp 😉
    Ik ben een ICT’er en ga dus om met veel mensen die vaak gebruik maken van een computer, waardoor Telegram echt een uitkomst is. WhatsApp gebruik ik minder en minder en ik kan niet wachten tot hij volledig van mijn mobiel af kan. Als ik kijk naar hoe snel Telegram ontwikkelt terwijl WhatsApp na elke update van iOS soms pas na een half jaar nieuwe functionaliteit ondersteunt, heb ik ook niet eens zin meer om WhatsApp te blijven gebruiken…

  6. @Thomas: Dat is inderdaad heel erg handig, een IM gebruiken op de computer. Dat is ook de reden dat ik vrijwel altijd iMessage gebruik.

    Ik gebruik WhatsApp alleen nog voor de groepen. Terwijl dit ook in iMessage werkt (en ja, ook in Telegram) blijft toch iedereen WhatsApp hiervoor gebruiken. Maar inderdaad, zodra WhatsApp overbodig wordt verwijder ik hem ook van mijn telefoon. Ik zie dit alleen niet zo snel gebeuren. Ook zie ik Telegram niet echt als de natuurlijke opvolger voor WhatsApp omdat het daarvoor niet vernieuwend genoeg is. Misschien Facebook Messenger, puur omdat mensen vrijwel gedwongen worden om deze te installeren.

  7. Whatsapp veel gebruikers? In de eu misschien maar wereldwijd valt het mee.

  8. Nou zo erg hoef ik mijn chatclient niet te beveiligingen wel heel overdreven vind ik, als ik niet wil dat iemand even mijn berichten leest geef ik hem mijn tel gewoon niet.

  9. Mooie toevoeging aan de app.
    Weet iemand een oplossing voor wanneer je een berichtje krijgt er staat: je hebt een nieuw bericht.
    Graag zou ik gewoon meteen het bericht willen zien net als bij imessage en whatsapp. Iemand een idee of dit kan?

  10. Ik heb gewoon iedereen gemeld dat ik geen WhatsApp meer gebruik. Iedereen die contacten wil sms’t, belt of telegram’t me maar. Klaar uit! Dat excuus “iedereen gebruikt WhatsApp” heb eens wat eigenwaarde joh. Boeiend wat de rest doet. Je bent toch een individu?! Of doen jullie altijd wat de massa wilt??
    Waarom gebruik je dan überhaupt een Mac of iPhone

  11. Gebruik het nog steeds met veel plezier. Werkt vele malen beter dan Whatsapp en je ziet iedere week wel weer een bericht langskomen op hun Twitter met nieuwe toevoegingen of bugfixes.

  12. Ik dacht dat ze alle extra’s als “in app aankopen” zouden gaan aanbieden als het verdien model.
    Ik hop niet dat Telegram een log, zwaar programma gaat worden op deze manier.

  13. Hahaha ik heb gewoon het grootste deel van mn friends geconvert naar telegram! Ik gebruik nog zelden whatsapp

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.