Telegram voor iPhone en iPad: alles wat je wilt weten

Telegram-app krijgt fotobewerker en Touch ID-beveiliging

De Telegram-app voor de iPhone krijgt binnenkort een update met fotobewerking en Touch ID beveiliging, zodat je berichten privé blijven.

Telegram voor iPhone en iPad: alles wat je wilt wetenDe Telegram-app voor iPhone en iPad krijgt binnenkort een fotobewerker, een toegangscode en Touch ID-beveiliging. De betere beveiliging zorgt ervoor dat anderen jouw berichten niet kunnen lezen, ook als ze toegang hebben tot jouw telefoon. Bij binnenkomende berichten krijg je de tekst niet te zien, maar krijg je alleen een melding dat er een nieuwe bericht is. Pas wanneer je de pincode invoert (of je vinger op de Touch ID-scanner legt) krijg je de teksten te zien.

telegram-app-fotobewerkingDe Telegram-app krijgt bovendien een foto-editor, zodat je foto’s kunt bewerken voordat je ze naar anderen stuurt. Bij de iOS-app van Telegram kun je zowel nieuwe als reeds bestaande foto’s bewerken. Er zijn knoppen aanwezig om met één klik te verbeteren, om het contrast, de verzadiging en de belichting aan te passen en om de foto een warmere uitstraling te geven.

De update komt op korte termijn beschikbaar. Onlangs kreeg Telegram nog een update, met interactieve notificaties en een geavanceerde zoekfunctie.

Telegram is een populair alternatief voor WhatsApp, met als belangrijkste verschil dat je gesprekken goed versleuteld zijn en niet zomaar door overheden te lezen zijn. Ook staan de servers in Europa en niet in de VS.

Lees ook: Telegram voor iPhone en iPad: alles wat je wilt weten

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 februari 2015, 20:27
Categorie Apps
Onderwerp telegram

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.