Reacties voor: Telegram laat je berichten bewerken in iOS-app

Telegram laat je nu berichten bewerken, zodat je spelfouten achteraf kunt aanpassen. Ook kun je sneller berichten van bots en groepen delen.
Lees het complete artikel → Telegram laat je berichten bewerken in iOS-app

Reacties: 11 reacties

  1. Ik heb dit zo nodig…

  2. Telegram vervanger voor whatsapp 😄

  3. Dat bewerken van berichten is niet nieuw, dat is mogelijk sinds de update waarin supergroepen (heet dat zo?) geherintroduceerd zijn.

  4. Wat mij betreft is Telegram de absolute topper.En misschien nog niet zo groot als Whatsapp.Maar de super snelle invoering van alle deze handigheden in Telegram heeft er in ieder geval voor gezorgd dat Whatsapp van zijn luie r”t kwam en ook eens ging vernieuwen..Tjappo Telegram en ooit zul je de grootste zijn.!!😃

  5. Telegram is naar mijn mening superieur aan whatsapp. De vernieuwingen die ze constant doorvoeren is top. Jammer dat niet al veel meer mensen Telegram gebruiken.

  6. Eens. Telegram is ook in mijn mening ver superieur aan WhatsApp. Het is frustrerend om aan te zien dat de meeste mensen nog bij WhatsApp blijven om de simpele reden “maar iedereen zit op WhatsApp”.

    Het voelt een beetje als de Hyves (WhatsApp) en Facebook (Telegram) periode all over again. De meeste mensen stapte niet over want “iedereen zit op Hyves”.
    Of om Steve Jobs te quote voor de lancering van zijn besturingssysteem (Mac OS) toen hij erachter kwam dat Bill Gates een wat aangepaste versie (Windows) al had uitgebracht in Japan. Steve (Telegram): “We are better then you, we have a better staff”, waarop Bill Gates (WhatsApp) antwoord: “You don’t get it Steve. It doesn’t matter. We got there first.”. Wat volgt is een markt penetratie van Microsoft en een lange strijd van Apple om mensen voor zich te winnen,

    Een kwestie van tijd en goede functies blijven uitbrengen te samen met interessante bots. De @gif is al zo een extreem goed voorbeeld. Hopelijk gaat het dan meer opvallen en gaan meer mensen het gemak ervaren van Telegram en verspreid het van zelf.

  7. @Mark: Kwestie van tijd, Telegram zal worden opgekocht

  8. @Mark: Het is meer een kwestie van déjà vu van de VHS vs. Betamax vs. Video2000 strijd: de slechtste (VHS~WA) wint, een iets beter alternatief (Betamax~Telegram) doet op riante achterstand ook nog een tijdje mee voor-spek-en-bonen, de beste (Video2000~Signal) komt er amper aan te pas.

    Kijk maar ‘s hier (of meteen hier voor een lijstje) bij BOF wat een ècht goed alternatief is, vooral als je ook maar iets om je privacy geeft.

    Die geschiedenis leert dan ook dat het niet simpelweg een kwestie van tijd is voor de beste wint, in tegendeel … de meute houdt rustig tot het bittere eind vast aan de slechtste. 😢

  9. Origineel geplaatst door Arthur
    Wat mij betreft is Telegram de absolute topper.En misschien nog niet zo groot als Whatsapp.Maar de super snelle invoering van alle deze handigheden in Telegram heeft er in ieder geval voor gezorgd dat Whatsapp van zijn luie r”t kwam en ook eens ging vernieuwen..Tjappo Telegram en ooit zul je de grootste zijn.!!😃

    Ik ben zware Telegram fan, maar ik mis toch wel e2e bellen met Telegram gebruikers. Hopelijk komt dat ooit eens. Ik gebruik nu de Safe-Mail.eu server om encrypted te bellen met andere xmpp gebruikers in combi met Astrachat. Dat werkt echt super 👍

  10. @Ferryman: Als je Telegram versleuteld gebruikt (groen slotje) , wordt er niets in de cloud opgeslagen. Dat merk je wanneer je meerdere apparaten hebt: geen synchronisatie. Volgens mij kloppen die lijstjes niet helemaal.

  11. @Emeel:

    Opgekocht? Nee dat zou telegram nooit doen. Hij heeft immers het bod van Google al afgewezen van een paar miljoen. Dus dat zie ik niet snel gebeuren. Telegram heeft immers op hun site staan, dat telegram gewoon telegram blijft en niet verkocht wordt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.