Rode knop om telefoongesprek op te hangen in iOS 17

Reacties voor: Telefoon-ophangknop opnieuw verplaatst in iOS 17 na ontstane ophef

Apple heeft de manier veranderd waarop je telefoongesprekken beëindigt in iOS 17. De layout van knoppen tijdens het voeren van een telefoongesprek is anders. Je zult nog steeds de rode ophangknop kunnen vinden, maar hij staat een stuk lager. Apple heeft wel geluisterd naar de feedback.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 11 reacties

  1. Als pro max gebruiker vind ik de nieuwe configuratie wel beter.
    Het zou leuk zijn voor linkshandigen moest de mogelijkheid bestaan om de rode knop naar links te kunnen verplaatsen.

  2. Zou willen dat ze de ophangknop voor Facetime naar onder verplaatsen. Dat rechtsboven is echt totaal onhandig als je wilt ophangen.

  3. Misschien dat dat irritante nu dan voorbij is.
    Dat irritante dat als de andere persoon eerder ophangt dan jij en jouw scherm dan terugspringt naar de recente oproepen. En dat je dan per ongeluk iemand belt omdat je probeerde op te hangen…. echt niet normaal irritant.
    Hier ben ik toch niet de enige in??? 😀

  4. @Rens: Dit heb ik dus ook… heel vervelend!

  5. Ik ben rechtshandig en ik vind het ook een erg onhandige plek om de ophang knop te bereiken. Ik moet mijn duim onderhand dubbelvouwen om hem te bereiken of het toestel met twee handen te nemen en dan op te hangen. En het staat grafisch gezien ook nog lelijk ook naar mijn mening. Ook de foto van de persoon zie je nog maar heel klein, ook als zij jou bellen. Hopen dat  hier nog op terug gaat komen.

  6. @Rens: Daar bent u zeker niet de enige in. Om gek van te worden.

  7. Niet verkeerd. Op de huidige plek overkomt het mij vaak dat iemand net een fractie eerder ophangt dan ik. Gevolg is dat ik dan een favoriet aanraak ipv de rode knop, want die is dan al verdwenen. Dan bel ik dus per ongeluk eimand die in mijn favoriet of contactenlijst staat ter hoogte van de rode knop.

  8. Origineel geplaatst door Rens

    Misschien dat dat irritante nu dan voorbij is.
    Dat irritante dat als de andere persoon eerder ophangt dan jij en jouw scherm dan terugspringt naar de recente oproepen. En dat je dan per ongeluk iemand belt omdat je probeerde op te hangen…. echt niet normaal irritant.
    Hier ben ik toch niet de enige in??? 😀

    Herkenbaar…herkenbaar

  9. (Red.) Artikel bijgewerkt na wijziging in iOS 17 Beta 6.

  10. @Rens: dat heb ik ook ZO vaak…
    Maar dit zal daar geen oplossing voor beiden denk ik; de interface schakelt immers nog steeds terug naar de lijst als je van daaruit gebeld hebt…

  11. @Jan vdW: er zou een kleine vertraging ingebouwd moeten worden voor hij naar het favorietenscherm teruggaat

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.