Reacties voor: Gedetailleerde tekeningen laten zien hoe iPhone 7 eruit kan zien

Uit nieuw verschenen tekeningen krijgen we een gedetailleerd beeld van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus. Ze wijzen erop dat de camera nog steeds uitsteekt en dat er maar één speaker aanwezig is.

Reacties: 27 reacties

  1. Dan zullen de prijzen enorm verschillen

  2. Dit word voor mij de overstap naar Android.

    Geen amoled scherm
    Geen stereo speakers
    Zo goed als ongewijzigd design
    Saaie iOS
    Geen IP67/68 certificering
    Nog steeds de lelijke bezels aan de zijkant

    Het laatste inovatieve want Apple heeft gedaan is de touch ID goed doorontwikkeld te hebben. En dat was al een paar kaar geleden.

  3. @Bobo112: Zou je niet even wachten op de officiële onthulling voordat je begint met het trekken van conclusies?

  4. Inderdaad eerst maar de geruchten afwachten maar als deze kloppen dan wordt het na 6 jaar toch tijd om over te stappen naar samsung/ android. Koptelefoonaansluiting is voor mij gewoon een must

  5. Twijfel ook om over te stappen… of iPhone 6S of Samsung S7

  6. Vet. Ben benieuwd of ze van allu af gaan stappen. Er moet toch wel iets anders zijn?

  7. IWat klagen mensen toch elk jaar weer over innovatie ? Als het werkt dan werkt het toch gewoon… Persoonlijk zie ik liever dat ze iOS meer “openstellen” om het aan te passen. Zoals de beneden bar aan of uit, hoe worden folders weergegeven op je springboard. Gekleurde bolletjes bij iconen, dit zijn dingen waar ik nu nog een jailbreak voor gebruikt. Voor veel mensen wellicht onzinnig maar voor ontwerpers/designers of gewoon mensen die van custom houden opzeker een gewenste toevoeging. En ja ik ben een grafisch vormgever 😉 ps persoonlijk snap ik ook niet waarom mensen zich aan de bezels storen het maakt het scherm af lijkt me en zo watercertificering is leuk alsof je met je telefoon gaat zwemmen een 6s is sowieso aardig waterbestendig al.

  8. Dus geen reden om te upgraden van 6 plus naar 7 plus.

  9. Origineel geplaatst door Julian
    @Bobo112:
    Zou je niet even wachten op de officiële onthulling voordat je begint met het trekken van conclusies?

    Elke jaar lekken de specs uit en elk jaar moeten we wachten tot de “officiele” release om toch weer teleurgesteld te worden. We weten allemaal net zo goed dat het allemaal niet meer zo interessant is. Het enige wat Apple nog kan doen om mij als klant te houden is inoveren met iOS. En daarmee bedoel ik dat ze ontwikkelaars meer toegang moeten geven.

  10. Ik heb de TomTom-app op mijn iPhone en als ik die in de auto gebruik, sluit ik m’n iPhone altijd met een laadkabel aan op de stroom in de auto én ik laat het geluid middels de headset-portal naar de Aux-ingang van de auto lopen, zodat ik het geluid op de speakers in de auto zet. Doordat mijn iPhone dus een lightning-connector en headset-Jack heeft, kan ik de iPhone dus zowel opladen als het geluid via de speakers van de auto laten lopen.

    Als straks de headset-Jack verdwijnt en dus alleen nog maar de lightning-connector over blijft, zou het dan nog mogelijk zijn om deze twee taken (opladen en geluid op Aux-ingang) gelijktijdig uit te voeren?

  11. Op zich zijn dit de gebruikelijke geluiden die we altijd horen. De nieuw iPhone lijkt een tegenvaller te worden en het Apple publiek dreigt massaal over te stappen naar Android. Uiteindelijk valt het meestal wel mee. Echter Apple moet wel echt gaan oppassen. De stempel van niet meer innoverend wordt steeds sterker op de iPhone gedrukt. Als je het design grotendeels hetzelfde laat drie jaar lang dan móet je een heel sterke innovatie hebben op het interne vlak en iOS. Anders konden de verkoopcijfers wel eens dramatisch uitpakken. En alles wat geen groei is, is bij Apple drastisch en zullen ze keihard op afgerekend worden in de koersen.

  12. @Bobo112: Natuurlijk iedereen mag zijn eigen keuzes maken

    maar voor mij al gaan ze naar het zelfde uiterlijk als de nokia 3310 dan zal ik nog een iPhone pakken. Liever dat dan iets waar android of windows op staat nooit van mn leven

  13. @Robert Janssen: Ja dat kan, doe ik nu ook al plus je hebt een betere geluidskwaliteit via lightning

  14. @Robert Janssen: of je moet een radio kopen met bluetooth😜 of een verloopstekker zal het worden.

    OT: ik geloof niet dat apple nfc in elke telefoon zet, relatief vroeg en het dan alleen maar gaat gebruiken met applepay. Ik verwacht in juni apple pay naar meer landen en een manier zoals “madeforiphone” waardoor fabrikanten de chip KUNNEN gebruiken maar met heel veel moeite voor de goedkeuring

  15. Ik heb de iPhone 6s plus én de Samsung S7 edge. Moest iOS op de S7 kunnen draaien zou dit mijn dagelijkse telefoon worden. Scherm, batterij, design, allemaal top volgens mij. Maar die Android rommel hé 🙁

  16. @Robert: ik twijfelde ook heel eventjes. En ben een zeer blije bezitter van een Iphone 6S sinds vorige week. Concurrenten maken zeker betere en mooiere telefoons maar uit eindelijk telt voor mij de software. Ios is zoooo veel malen mooier als android.

  17. Ook ik ben het zat. net zoals de ipad probeert apple niet meer nieuwe dingen. Alleen maar hetzelfde met lichte verbeteringen, en vervolgens ook nog eens meer geld vragen. Ik ben bang dat apple nog een moeilijk jaar gaat krijgen vandaag. En dat gun ik ze, dan worden ze hopelijk eens wakker als het dan nog niet te laat is.

  18. Bizar dat mensen nu schreeuwen.., ik ga naar Samsung!

    En dus die brakke software, zonder updates voor lief nemen maar wel €700 betalen.

    Verwachten mensen tegenwoordig dat je smartphone eten voor je kookt de was doet en de hond uitlaat….?

    Wat moet een iPhone 6s nog meer kunnen????? Ik zou het even niet weten.

  19. Ik vind de iphoney nog steeds een heerlijke foon maar als ik naar deze tekeningen kijk denk ik eerder dat het gemaakt is door een kleine kleuter…
    Home knop bijv… Of hoe de lenzen geplaatst zijn…
    Beetje vaag allemaal…
    Misschien dat de 3,5 mm connector nog net te ver boven het niveau was om te tekenen :))

  20. Ik stap nog niet over naar Android nu niet, morgen en nooit niet.

  21. Origineel geplaatst door Nattezok
    Ik vind de iphoney nog steeds een heerlijke foon maar als ik naar deze tekeningen kijk denk ik eerder dat het gemaakt is door een kleine kleuter…
    Home knop bijv… Of hoe de lenzen geplaatst zijn…
    Beetje vaag allemaal…
    Misschien dat de 3,5 mm connector nog net te ver boven het niveau was om te tekenen :))

    Plaatsing van knoppen, lens en de speakers zijn inderdaad niet correct uitgelijnd. Als dit daadwerkelijk tekeningen zijn die aangehouden worden met het produceren van de iPhone “7” / iPhone “Pro” krijgen we een misvormt toestel.

  22. @Mauro: Dat zegde ik ook maar toch heb ik een s7 edge nu.
    Als ik dan vergelijk en zie dat ik voor die S7 edge 750 heb betaald en voor die 6s plus 969 euro en als ik dan ook nog zie dat het scherm + de fotokwaliteit ook nog eens beter is dan bij de 6s plus dan is de keuze snel gemaakt. Apple hinkt achterop, en ik begint dat wat beu te worden, ook hun ios daar verandert bijna nikske meer aan,pfpf. Kwas het wat beu gekeken daardoor.

  23. @vroem: Maar een spellingscontrole zit er blijkbaar niet op 🙂

  24. Alsjeblieft géén uitpuilende camera!!! 😱😱😱

  25. @Robert Janssen: Ik heb in de auto een oplader in het stopcontact van de auto, speelt gewoon muziek af

  26. Er kunnen tussen nu en september nog veel zaken veranderen, maar als de hoofdtelefoon aansluiting gaat verdwijnen doet Apple zichzelf hier mee de das om. Veel mensen hebben goede hoofdtelefoons welke veel beter zijn dan de doppen welke Apple meelevert.
    Persoonlijk zou het ook erg jammer vinden als Apple zonder de aansluiting toestellen gaat leveren. Als m’n 6 aan vervanging toe is weet ik nog niet wat ik ga doen maar waarschijnlijk met pijn in m’n hart overstappen naar een ander merk.

  27. @Robert Janssen: via een Bluetooth dongle. Of koop een autoradio met USB.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.