Reacties voor: Tech Tips: vingerstylus opnieuw uitgevonden

Tech Tips is een nieuwe stylus voor de iPhone, die je op je vinger draagt. De vingerstylus zou accurater zijn dan andere styli en is goedkoop te produceren.
Lees het complete artikel → Tech Tips: vingerstylus opnieuw uitgevonden
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Die dingetjes worden al jarenlang verkocht in de vele accessoire-pakketjes voor de Nintendo DS e.d.

  2. @Karelwillem: maar die werken helaas niet op je eiföhn.

  3. Het moet dan wel een speciale touchscreenhandschoen zijn, bij een gewone zal het niet werken.

  4. Origineel geplaatst door PaulP
    Het moet dan wel een speciale touchscreenhandschoen zijn, bij een gewone zal het niet werken.

    Niet persé, ze kunnen ook gewoon de stylus gemaakt hebben van het juiste materiaal. Zo heb ik er ooit eentje bij dealextreme besteld (ten tijde van de draw something hype), wat gewoon een pennetje is en verder niets te maken heeft met je vinger.

  5. En wat is er mis met… Het topje van je vinger? Zie de toegoegde waarde niet zo van dit product. Zelfs de touch handschoenen zou ik eerder gebruiken.

  6. Origineel geplaatst door Blogem
    ze kunnen ook gewoon de stylus gemaakt hebben van het juiste materiaal. Zo heb ik er ooit eentje bij dealextreme besteld (ten tijde van de draw something hype), wat gewoon een pennetje is en verder niets te maken heeft met je vinger.

    Toch wel: je hebt geleiding nodig voor een capacitatief scherm zoals de iPhone. En met een “gewone” handschoen heb je dat niet, net als met een plastic pennetje…

  7. Mijn oma had er honderden. Toen heette het vingerhoedjes. 🙂

  8. Met een echte stylus heb je nog steeds veel meer overzicht. Zeker voor programma’s als Photoshop touch is een stylus veel beter qua overzicht.

  9. Heb dit inderdaad ook gezien op CES. Tijdje met de eigenaar/bedenker, een vrouw, van dit product gesproken. Het wordt nu alleen nog in bulk verkocht, grote oplages. Het wordt vooral gebruikt voor promotionele doeleinden. Je kan er bijvoorbeeld een logo opdrukken etc.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.