Tech Tips: vingerstylus opnieuw uitgevonden

Tech Tips is een nieuwe stylus voor de iPhone, die je op je vinger draagt. De vingerstylus zou accurater zijn dan andere styli en is goedkoop te produceren.

techtips iphoneOp de elektronicabeurs CES zijn altijd een hoop leuke en bijzondere producten te zien. De producten van de bekende merken krijgen altijd de meeste aandacht, maar er zijn ook veel kleine en onbekende bedrijven die iets leuks te melden hebben. Je vraag je soms af: wie verzint zoiets? Bij de Tech Tips op de foto hiernaast is de oorsprong van het idee zeker tien jaar geleden te vinden. Toen maakte Stinger al een soortgelijke Finger Stylus.

De Finger Stylus van 2013 heet ‘Tech Tips’ en is gemaakt van een ander soort apparaat. Touchscreens maken tegenwoordig gebruik van een andere technologie, waardoor geleiding via je vinger nodig is. De Tech Tips zijn voorzien van een rubber uiteinde en zijn volgens de makers nauwkeuriger dan andere styli. Je kunt ze rechtstreeks op je vinger, maar ook over een handschoen dragen. Voor iemand die de hele dag een touchscreen moet bedienen (bijvoorbeeld een marktonderzoeker of fulltime gamer) kan Tech Tips handig zijn. Voor anderen is het waarschijnlijk het zoveelste accessoire dat binnen een week zoekraakt. Collega Rob Blaauboer, die momenteel op de CES rondloopt, maakte onderstaand filmpje met de makers van Tech Tips.

Meer info: Tech Tips

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 januari 2013, 14:01
Categorie Accessoires
Onderwerp stylus

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.