Polaroid introduceert telefotolens voor iPhone en iPad

Polaroid verkoopt vanaf maart 2013 een iPhone-case waar je bijbehorende lenzen op kunt klikken.

PolaroidInmiddels zijn er aardig wat bedrijven die alternatieve fotolenzen voor op de iPhone aanbieden. Fotografie-veteraan Polaroid mengt zich ook in dit strijdveld met meerdere nieuwe cases voor iPhone en iPad, waar je bijbehorende lenzen aan kunt bevestigen. Polaroid biedt kopers de gebruikelijke fisheye-lens die je bij veel iPhone-lenspakketten al tegenkomt, maar ook een telezoomlens en telefotolens. Deze twee moeten het makkelijk maken om een object van dichtbij te fotograferen. Je hangt daarmee wel direct een aardig kanon aan je iPhone.

Polaroid biedt voor de iPhone en iPad mini een beschermende case, terwijl de grote iPad het moet doen met slechts een bevestigingssysteem aan de bovenkant, waarmee niet de gehele achterkant wordt bedekt. Gebruik je een lens niet, dan kun je hem van de case verwijderen en hem bijvoorbeeld in je zak steken.

De drie lenzen worden vanaf maart verkocht en zullen tussen de 20 en 30 dollar gaan kosten. Dit bedrag is inclusief de benodigde case voor je iDevice.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 januari 2013, 12:00
Categorieën Accessoires, Apps
Onderwerp polaroid

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.