Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts

Fisher-Price presenteert Apptivity-speelgoedboerderij voor iPad

Fisher-Price heeft een speelset waar de iPad in bevestigd op kan worden, zodat kinderen simpele spelletjes kunnen spelen.

iPad-boerderijSpeelgoedbedrijf Fisher-Price heeft op technologiebeurs CES 2013 een nieuwe speelset getoond, die ervoor zal zorgen dat je kinderen binnenkort je iPad willen lenen. De Little People Barnyard Apptivity-set bestaat uit een plastic miniboerderij met een paar bijbehorende hekken en speelgoeddiertjes, maar heeft in het midden een groot, iPad-vormig gat. Door een iPad hier in te bevestigen en een bijbehorende app te starten, verandert het scherm in een grasveld. De spelfiguurtjes kunnen vervolgens worden gebruikt om kleine games op de boerderij te spelen. Naast een boerderij zal er ook een kasteel verkrijgbaar zijn.


De spelfiguren reageren op het scherm van de iPad dankzij een aanraakgevoelige onderlaag, die vermoedelijk uit hetzelfde materiaal bestaat als bepaalde styli voor de iPad. In de spellen doe je verschillende dingen op de boerderij: zo moet je in één game rondrijden over het weiland op een tractor of de koeien in de stal zetten. Op gecompliceerde spelmechanieken moet je niet rekenen: Fisher-Price richt zich met de speelset op kinderen ouder dan acht maanden.

De iPad-boerderij van Fisher-Price wordt vanaf dit najaar verkocht voor ongeveer 40 euro.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.