Tayasui Sketches voor iPhone, iPad en Mac

Tekenapp Tayasui Sketches Pro is Apple’s gratis App van de Week

Creatievelingen opgelet: de veelzijdige tekenapp Tayasui Sketches Pro voor iPhone en iPad is uitgeroepen tot App van de Week en download je daarom nu geheel gratis in de App Store.

Apple’s wekelijkse app-promotie staat deze week in het teken van creativiteit. Met de veelzijdige app Tayasui Sketches Pro (link) maak je op je iPhone en iPad de mooiste schetsen en tekeningen. Normaal gesproken betaal je voor de Pro-upgrade van Tayasui Sketches een kleine 5 euro, maar deze week download je de app met alle Pro-functies geheel gratis. De aanbieding geldt nog tot volgende week donderdag.

Tayasui Sketches voor iPhone, iPad en Mac

Tayasui Sketches Pro voor iPhone en iPad

Bij Tayasui denk je misschien aan iets Japans, maar de makers van deze apps komen gewoon uit Parijs. Met Sketches Pro heb je de beschikking over een heel arsenaal aan tools en functies om de mooiste tekeningen te maken, zoals een pen, verschillende stiften en andere gereedschappen. Met een iPad kun je je gemaakte tekeningen ook ordenen in aanpasbare mappen en kun je tekst en vormen toevoegen. Gebruikers van een iPad Pro kunnen bovendien de Apple Pencil gebruiken om tekeningen te maken. Voor Mac-gebruikers is er ook een losse Mac-versie.

Ook gratis Tayasui Color

Apple is in een vrijgevige bui. Voor gebruikers van de officiële Apple Store-app heeft het bedrijf nóg een cadeautje van hetzelfde bedrijf. De kleurplaten-app Tayasui Color, die normaal gesproken €2 kost, download je langs deze weg ook helemaal gratis.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 november 2016, 9:52
Categorie Apps
Onderwerp app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.