Colossatron is Apple's gratis App van de Week

Actiespel Colossatron is Apple’s gratis App van de Week

Maak van een buitenaardse robotslang het ultieme wapen en veeg complete wereldsteden van de kaart. Colossatron: Massive World Threat is Apple's nieuwe App van de Week en daarom gratis te downloaden in de App Store.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Deze week heeft Apple een klassiek spel uitverkozen tot gratis App van de Week. In Colossatron: Massive World Threat (link) wordt de wereld bedreigd door een gigantische buitenaardse robotslang die uit is op totale verwoesting. Belangrijk detail: die slang gehoorzaamt jou.


Colossatron is Apple's gratis App van de Week

Colossatron: veeg wereldsteden van de kaart

In Colossatron: Massive World Threat neem je het niet op tégen die dreiging, maar ben je zélf die dreiging. De robotslang baant zich op de automatische piloot een weg door verschillende wereldsteden. Aan jou de taak om van Colossatron het ultieme wapen te maken. Dit doe je door gekleurde powercores aan de slang te koppelen. Verschillende kleuren en gadgets kun je combineren om Colossatron nog groter, sterker en gevaarlijker te maken.

Tegenaanvallen afslaan
Uiteraard zullen de wereldheersers niet lijdzaam toe zien hoe de wereld wordt bedreigd. Het gaat dan ook niet alleen om het maken van het ultieme wapen, maar je moet er ook voor zorgen dat je de tegenaanvallen van generaal Moustache en zijn militaire eenheden weet af te slaan. Daarbij neem je het op tegen tanks, trucks met explosieven en zelfs luchtaanvallen. Ook ga je regelmatig de strijd aan met eindbazen die van aanpakken weten.

Colossatron: Massive World Threat is, zoals gewoonlijk, deze en komende week gratis in de App Store te downloaden. Volgende week donderdag roept Apple weer een nieuwe App van de Week uit.

Update 30 augustus: iCulture-lezer Jelle kwam erachter dat in deze game een ‘god mode’ te activeren is. Dit doe je door met 3 vingers te dubbeltappen. Je krijgt dan een debug-menu met veel meer mogelijkheden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
30 augustus 2017 om 15:43
Onderwerp
Categorie
Apps
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.