Streaks Workout

Fitness-app Streaks Workout is Apple’s gratis App van de Week

Fitness-app Streaks Workout is Apple's gratis App van de Week. Deze persoonlijke trainer wil je motiveren om elke dag een work-out uit voeren, waarbij je alleen een vloer nodig hebt. Streaks Workout is gratis te downloaden in de App Store.

Apple heeft Streaks Workout (link) uitgeroepen tot App van de Week. Met deze persoonlijke trainer hoef je niet naar de sportschool: je oefeningen voer je gewoon uit waar jij wilt. Streaks Workout is gratis te downloaden in de App Store.


Streaks Workout

Streaks Workout: persoonlijke trainer voor iPhone, iPad en Apple TV

Het enige dat je voor Streaks Workout nodig hebt is een vloer. De app wil je niet alleen helpen om elke dag een work-out uit te voeren, maar ook af te maken. Elke work-out bestaat uit een serie korte oefeningen, zoals push-ups en crunches. In totaal kun je kiezen uit achttien verschillende oefeningen. Daarbij maakt het niet uit hoeveel tijd je hebt. De kortste work-out telt bijvoorbeeld slechts zes minuten. De app heeft een ingebouwde timer en statistieken zodat je altijd kunt zien hoe je het er vanaf brengt. Ook wordt je voortgang gesynchroniseerd via iCloud.

Fitness-app Streaks Workout is Apple's gratis App van de Week

Zelf samenstellen
Dankzij de Apple TV-app kun je de oefeningen ook prima voor de TV doen. Zowel in de iOS-versie als de versie voor Apple TV zie je telkens visueel wat er voor de work-out van je wordt verwacht. De app kiest willekeurig een zestal oefeningen voor je uit te voeren work-out. Maar als gevorderde kun je er ook mee aan de slag en stel je je eigen work-out samen. Daarin bepaal je de tijdsduur en selecteer je zelf de oefeningen die je wilt uitvoeren.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
8 september 2017 om 9:30
Onderwerp
Categorie
Apps
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.