Kunstzinnig flipperkast-spel INKS is Apple’s gratis App van de Week

INKS is de nieuwe App van de Week. Met dit flipperkast-spel maak je artistieke werken geïnspireerd op beroemde kunstenaars. INKS is deze en komende week gratis te downloaden in de App Store.

Apple heeft het artistieke flipperkast-spel INKS (link) uitgeroepen tot de nieuwe App van de Week. Je downloadt het spel nu gratis in de App Store.


INKS combineert flipperkast met puzzels en schilderen

Het kunstzinnige spel is een combinatie tussen het klassieke flipperkast-spel, puzzelen en schilderen. Tijdens het flipperen kom je tactische uitdagingen (puzzels) tegen en met de bal creëer je op je scherm verschillende artistieke werken die zijn geïnspireerd door moderne kunstenaars als Matisse, Jackson Pollock en Bridget Riley. Zo maak je van een op het oog traditioneel spel (de eerste flipperkast stamt al uit 1931) een kunstzinnige creatie.

Apple Design Award
Het is al de tweede keer dat je INKS dankzij Apple gratis kunt downloaden. Zo werd het spel eerder gratis aangeboden via de Apple Store app. Apple liet ook op een andere manier zien dat ze onder de indruk zijn van INKS. Het spel sleepte vorig jaar een Apple Design Award in de wacht. Met deze prijs bekroont Apple apps of games die een bijzonder of innovatief ontwerp hebben.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 september 2017, 14:00
Categorie Apps
Onderwerp app van de week
6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.