Nest met meerdere schermen op de Apple TV.

Nest-camera’s nu ook te bekijken via de Apple TV

De Nest-app is er nu ook voor de vierde generatie Apple TV. Met de Apple TV-versie bekijk je tot vier streams van al je Nest-camera's tegelijkertijd op je eigen televisie. Daarnaast heeft de iOS-versie nu ook rijke notificaties met een preview van activiteiten.

Nest met meerdere schermen op de Apple TV.
Je kunt nu ook vanaf je televisie zien of alles in huis nog veilig is. Nest (link) heeft namelijk een nieuwe app voor de Apple TV geïntroduceerd. Niet voor je thermostaat, maar wel voor al je Nest-camera’s. Met de app voor de Apple TV kun je tot vier camera’s tegelijk in beeld weergeven of je videogeschiedenis bekijken. Ook de iOS-app is verder verbeterd, want deze heeft nu ondersteuning voor rijke notificaties. Hierdoor kun je direct vanuit een melding een miniatuurafbeelding van de vastgelegde activiteiten van de Nest-camera bekijken.

Nest voor Apple TV

In de Nest-app voor de Apple TV log je in met je eigen Nest-account. Heb je meerdere huizen aan dit account gekoppeld, dan kun je deze allemaal bekijken via de Nest-app op de Apple TV. Alle camera’s worden naast elkaar weergegeven en door er één te selecteren kun je de stream schermvullend bekijken. Je kunt ook tot maximaal vier streams tegelijk weergeven door deze bij elkaar op het scherm te plaatsen. Als je een Nest Aware-abonnement hebt, dan kun je de videogeschiedenis en activiteitsmarkeringen bekijken.

Nest voor de Apple TV.

Mocht je nou geen Apple TV hebben, dan zit er ook voor jou wat nieuws in de Nest-app voor iOS. Als jouw iPhone of iPad draait op iOS 10, dan werkt de app nu met rijke notificaties. Dat wil zeggen dat je al direct uit een melding een preview van waargenomen activiteiten kunt bekijken. Gebruik hiervoor 3D Touch om de melding uit te klappen of schuif naar links en tik op Bekijk. Daarnaast kun je als Nest Aware-abonnee met twee tikken een videoclip maken. Je kunt dit vervolgens delen met vrienden en familie of opslaan in je eigen fotobibliotheek. Tot slot is het nog mogelijk om de videobeelden van je Nest-camera in volledig scherm te bekijken zonder dat je je toestel hoeft te draaien.

Een videoclip aanmaken in de Nest-app.

De verbeteringen voor de Nest-app en de komst van de Apple TV-versie komt goed van pas bij de nieuwe Nest Outdoor-camera die sinds begin deze maand beschikbaar is. De update van de Nest-app bevat verder geen verbeteringen voor de gebruikers van de Nest-thermostaat of -rookmelder.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 november 2016, 10:30
Categorie Apps
Onderwerp nest

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.