T-Mobile shop

Reacties voor: T-Mobile verhoogt in januari de abonnementsprijzen met 8,6 procent

T-Mobile heeft bekendgemaakt op 1 januari 2023 een prijsverhoging van 8,6 procent door te voeren voor abonnementen. Ook komt er voor bepaalde doelgroepen een betere dekking.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Ik heb twee weken geleden tmobile thuis afgesloten. Goed om te zien dat het dan niet meteen verhoogd wordt.

  2. Ben heel benieuwd wat ze doen met de klanten die en mobiel en thuis hebben. Gaan ze dubbel meer betalen of gaan ze dat afvangen met de korting die je krijgt

  3. Eigenlijk heeft twee jaar abonnement zo geen zin meer. Je zit 2 jaar vast voor 1€ per maand voordeel en plots mag je 1,40 met gaan betalen , bij 1 jaar kun je dan opnieuw af sluiten en van voordeel gebruik maken.

  4. Origineel geplaatst door Ro
    Ben heel benieuwd wat ze doen met de klanten die en mobiel en thuis hebben. Gaan ze dubbel meer betalen of gaan ze dat afvangen met de korting die je krijgt

    Het zijn 2 afzonderlijke abonnementen die je aangaat met T-Mobile. Dus over beide abonnementen zal 8,6% berekend worden

  5. Origineel geplaatst door Leo
    Eigenlijk heeft twee jaar abonnement zo geen zin meer. Je zit 2 jaar vast voor 1€ per maand voordeel en plots mag je 1,40 met gaan betalen , bij 1 jaar kun je dan opnieuw af sluiten en van voordeel gebruik maken.

    Klopt 🙂

  6. @Leo: Dat klopt niet helemaal, want het eerste jaar en tweede jaar moet je dan die extra euro betalen als je elke keer een eenjarig abonnement afsluit. Als je dat terugrekent zou je pas voordeliger zijn als de verhoging het 2e jaar meer is dan twee euro ten opzichte van de maandkosten bij afsluiten. Maar eens dat het verschil zo wel heel klein is.

  7. @Thom: dat zeg ik ook niet, ik zeg dat t nog weinig zin heeft. Ligt m er ook aan hoe hoog je abonnement is, en of je t op ongelukkig moment heeft afgesloten scheelt ook. Net voor de drie mannen die ze noemen, stel je hebt je abonnement circa 4 maand dan ga je al omhoog. Voor klein beetje prijsverschil lig je dan 24 maanden vast aan je contract.

    Ik had zelf abonnement sinds 6/11 dat ik blijf op mijn bedrag iig tot 1-1-24, wanneer je je contract sinds september hebt ben je de pisang en ga je al omhoog. Bij pech krijg je deze inflatieverhoging 2 keer in je 2 jaar abonnement.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.