T-Mobile laat iTunes 7.5 uitlekken via iPhone-pagina

In de technische specificaties van de iPhone noemt T-Mobile als vereiste iTunes 7.5. Typfoutje? Of komt er binnen 10 dagen een nieuwe versie van iTunes?
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iTunesIn de lijst met technische specificaties voor de iPhone, heeft T-Mobile per ongeluk een verwijzing naar iTunes 7.5 opgenomen. Dat zou betekenen dat er binnen tien dagen een update voor iTunes uitkomt; de Duitse iPhone is namelijk vanaf 9 november verkrijgbaar. In de technische details van de iPhone is het gebruik van iTunes 7.5 of hoger een vereiste.

Het zou om een typfout kunnen gaan. De Britse operator O2 heeft geen pagina met iPhone-specificaties online staan en in Frankrijk is de informatie nog erg summier. Als er inderdaad een nieuwe versie van iTunes uitkomt is het in ieder geval langverwacht: een jaar geleden werd al gespeculeerd over iTunes 7.5 met mobiele content en een paar maanden geleden werd gegokt dat er synchronisatie met TiVo in zou zitten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 1:54
Categorieën Diensten, Mac & macOS, Providers
Onderwerpen itunes, t-mobile

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.