t-mobile

T-Mobile verhoogt bestaande databundels

T-Mobile gaat databundels gratis vergroten voor zowel bestaande als nieuwe abonnees. Hier hoeven klanten volgens T-Mobile niks voor te doen.

t-mobileT-Mobile gaat de databundels van bestaande abonnees gratis verhogen. Dit heeft de provider op zijn forum bevestigd. Hierdoor hebben abonnees met bijvoorbeeld een bundel van 2GB voortaan 3GB te verbruiken. De grotere bundels gaan vanaf 6 mei in.

Abonnees krijgen er maximaal 2GB per maand bij, afhankelijk van hun huidige bundel. De bundelvergroting geldt voor zowel bestaande als nieuwe klanten met een Stel Samen & Stel Bij-abonnement, of een Stel Samen / Samengesteld-abonnement. De prepaid-bundels van T-Mobile worden vanaf 6 mei ook groter, waardoor je voor hetzelfde bedrag meer MB’s kunt kopen. In onderstaande tabellen staan de grotere databundels op een rij:

T-Mobile verhoogt databundels

T-Mobile verhoogt databundels prepaid

Volgens T-Mobile hoeven abonnees niks te doen om van de grotere bundels gebruik te maken. De hoeveelheid data wordt vanaf 6 mei automatisch vergroot. De provider zegt op deze manier het groeiende dataverbruik tegemoet te komen. Abonnees zouden onbewust steeds meer MB’s gebruiken, omdat dit makkelijker gaat op het 4G-netwerk.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 april 2015, 10:47
Categorie Providers
Onderwerp t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.