SXSW iTunes Festival-kanaal beschikbaar gesteld op Apple TV

Apple heeft de iTunes Festival-app beschikbaar gesteld op de Apple TV. Het kanaal toont volgende week concerten.

Apple TV SXSW iTunes Festival icoonHet iTunes Festival-kanaal is weer op de Apple TV beschikbaar gesteld. Hiermee kun je vanaf aanstaande week live meekijken naar de concerten op South By Southwest (SXSW). Afgelopen week werkte Apple de iOS-app voor iTunes Festival ook al bij met nieuwe streams en een ander ontwerp. De live-concerten zijn ditmaal wel wat lastiger te volgen dan eerdere iTunes Festival-optredens. SXSW vindt plaats in Austin, Texas, flink wat tijdzones van ons verwijderd. Een aantal optredens zijn daarom in het midden van de nacht.

Normaal gesproken vindt iTunes Festival plaats in Londen. Hopelijk krijgen we later dit jaar alsnog een Europees iTunes Festival: het feest op SXSW wijkt namelijk nogal af van eerdere iTunes Festivals. Normaal vindt het evenement een maand lang plaats, met concerten verspreid over bijvoorbeeld de hele maand september. Op SXSW duurt iTunes Festival van 11 tot en met 15 maart.

Apple TV SXSW iTunes Festival app

De eerder bijgewerkte iOS-app van iTunes Festival zorgde voor wat ophef afgelopen week. De goed geïnformeerde Apple-insider John Gruber had gehoord dat de app iOS 7.1 zou vereisen – en dat iOS 7.1 dus nog voor het iTunes Festival uit zou komen. Uiteindelijk verscheen helaas een andere versie met iOS 7.0-ondersteuning in de App Store.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 maart 2014, 10:44
Categorie iDevices
Onderwerpen apple tv, itunes festival

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.