Steve Jobs over Apple Tablet: ‘This will be the most important thing I’ve ever done’

Steve Jobs is erg happy met de Apple Tablet. Hij noemt het volgens vrienden: 'This will be the most important thing I’ve ever done'. Ondertussen is er ook nieuws over nieuwe iPad-registraties en een einde aan de exclusiviteit van AT&T.

apple tabletSteve Jobs’ presentaties bevatten altijd termen als ‘amazing’ en ‘awesome’. Zo ook komende woensdag, als Apple hopelijk de tablet gaat onthullen. Maar deze keer is er iets bijzonders aan de hand: Jobs vindt de tablet namelijk “the most important thing I’ve ever done”. De uitspraak is niet uit eerste hand gehoord, maar van senior Apple-executives en vrienden van Jobs. De verwachtingen waren al hooggespannen en ze worden door dit soort uitspraken alleen maar hoger. Volgens geruchten is Jobs al lange tijd bij de ontwikkeling van de tablet betrokken, al sinds het moment dat hij met ziekteverlof was. Nu Jobs zelf “excited” over het apparaat is, staat niets een lancering nog in de weg.


De kans is ook groot dat AT&T op woensdag de exclusieve rechten op de iPhone kwijtraakt. AT&T is voor sommige Amerikanen reden om van de aankoop van een iPhone af te zien. Toch zijn er wel twijfels: als AT&T de exclusieve rechten kwijtraakt, zijn mensen dan nog geneigd om een ‘oude’ iPhone 3GS via alternatieve operators te kopen, terwijl er al details bekend zijn van de volgende generatie iPhones?

apple tablet

Wat de naam van de geruchtmakende tablet betreft, blijkt het bedrijf IP Application Development bezig om de merknaam iPad in de VS te registreren.

Eerder kon je lezen dat Apple bezig was de merknaam te ontfutselen van de huidige eigenaar Fujitsu. IP Application Development zou banden hebben met Slate Computing, die bezig was de iPad-merknaam in Canada te registreren. Een Brits advocatenkantoor was bezig om de merknaam iPad in Europa te registreren en bij de merknaamregistratie in Hong Kong dook de naam IP Application Development opnieuw op. Officieel bewijs dat Apple iets met IP Application Development te maken heeft, is er trouwens niet.

Via: TechCrunch

De afbeeldingen die je hierboven en hieronder ziet, zijn gemaakt door ontwerper Patrycjusz Brzezinski. De tablet heeft de naam MacView gekregen en is onderdeel van een afstudeerproject.

apple tablet 5

apple tablet 4

apple tablet 3

Reacties: 38 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.