Reacties voor: ‘Spotify kondigt binnenkort gratis mobiele radiodienst aan’

Spotify is van plan om binnenkort een gratis radiodienst aan te bieden voor mobiele gebruikers, aldus The Wall Street Journal.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 5 reacties

  1. Ik gebruik daar nu altijd Jango voor. Gratis en prima.

  2. Jammer dat we door de licentiekwesties altijd veel langer moeten wachten hier. De itunes radio optie gebruik ik via een US account, werkt erg prettig.

    @Coen: Bedankt voor de tip, die ga ik uittesten.

  3. Mooi dat Spotify mogelijk ook met een gratis smartradio app gaat komen. Het blijft jammer dat Pandora niet op een normale manier via de app toegankelijk is in Nederland.

    Er zijn overigens al diverse alternatieven voor Pandora op de smartphone in Nederland actief die gratis zijn (uiteraard wel met reclame in beeld en/of geluid).
    Ik gebruik nu vrij vaak MyRadio (van SkyRadio groep), Musicovery Radio, MyArtists en Soundtracker Radio. Er zijn ook nog Aupeo! (heel veel audio reclame tussendoor), Earbits (alleen onbekende artiesten) en Feedbands (alleen onbekende artiesten).

    Daarnaast zijn er natuurlijk nog vele andere muziek apps waarbij je muziek kunt ontdekken echter niet met een ‘smartradio’ functie. Zoals: Shuffler.fm, Soundcloud, 22tracks, 3voor12 Luisterpaal, Baeblemusic (met video), Band of the day (BoD), Hype Machine, 8tracks, NPR Music.

  4. Ik snap de meeste mensen niet. Voor een 10tje per maand kan je bijna alle muziek die je wilt afspelen via spotify. Waarom dan nog moeilijk doen? Of wil je zeggen dat je wel geld heb voor een iPhone, maar dat een 10tje per maand voor je muziek te duur is?

  5. @Donovanaray: goed punt idd! En snap het hele streamen niet, kost alleen maar MB’s.. Ik betaal gewoon lekker 10 euro per maand en onderweg offline luisteren en thuis gewoon online via wifi etc.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.