Reacties voor: Sonos gaat nauwer samenwerken met Spotify-app

Spotify en Sonos gaan samenwerken: je kan binnenkort spraakopdrachten geven via de Spotify-app, om muziek via je Sonos-speaker af te spelen.
Lees het complete artikel → Sonos gaat nauwer samenwerken met Spotify-app
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Toch wel teleurstellend nieuws dit. Gebruik wel Spotify, maar had op meer gehoopt na het nieuws van vorige week.

  2. @Maurice Hollink:

    Helemaal mee eens. Ik had ook meer verwacht. 2 jaar terug zou ik super blij zijn om vanuit de spotify app te streamen maar inmiddels zo gewend aan de Sonos app dat ik me afvraag of ik spotify nog wel fijn vind. Ik hoopte op iets meer Apple integratie maar dan kan ik lekker verder dromen waarschijnlijk.

  3. Goed nieuws, nu alleen nog Apple Music ondersteuning.

  4. Toevallig vorige week een Play:1 geprobeerd en retour gestuurd. Vond die Sonos App vreselijk. Liever AirPlay of ChromeCast via de Spotify app.

    Nu dus weer in dubio, alhoewel AirPlay in mijn twee woonkamers ook prima werkt.

  5. Valt mij ook tegen! Ik had op meer gehoopt, zeker qua integratie. Maargoed, wel een interessant dat ze met Amazon gaan samenwerken.

  6. Geweldig nieuws! Ik had nergens op gehoopt en dit klinkt heerlijk in de oren. Al een tijdje tevreden sonosgebruiker maar vond de app altijd nog wel n struikelpunt. Straks niet meer dus!

  7. Amen 🙏

    Eindelijk die klote App van sonos niet meer nodig 😁👍

  8. Spotify integratie het grote nieuws?

    Wat een giller voor 2 weken geleden was ik nog een Android gebruiker, en dat is al vanaf het begin van Google play music mogelijk.. Dus al ruim anderhalf jaar kan je je Sonos bedienen met de Google play music app op Android

  9. Sonos lijkt een beetje op de Apple producten (software) van 10 jaar terug…mooi, gebruiksvriendelijk, duur en zeer gesloten.

  10. Yes! Eindelijk weer m’n spotify mappen in m’n afspeellijsten gebruiken!!!!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.