Reacties voor: Sonos Radio start in Nederland met eigen programmering

Sonos Sound System en meer
Sonos heeft het aanbod van Sonos Radio vandaag uitgebreid. De streaming radiodienst biedt in Nederland nu ook Sonos Sound System, Sonos Stations en Artist Stations. Je kunt gratis luisteren, reclamevrij. Maar er zijn ook stations waarbij de muziek wordt onderbroken door reclames.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Geolock via ip?

  2. Wanneer Sonos-radio in de app is geïnstalleerd, kunnen de radiostations ook via Sonos-Connect op de gewone stereo installatie worden afgespeeld.

  3. Sinds vandaag heeft Sonos van TuneIn kennelijk de streamingrate verlaagd? Heb ineens last van haperingen bij NPO radio 4 via Sonos; nooit eerder gehad. Willen ze dat iedereen naar hun dienst overstapt?

  4. (Red.) Dit artikel verscheen eerder op 21 april, toen de Sonos Radio-functie van start ging, maar zonder de extra zenders. Die zijn er vanaf 3 juni wel.

  5. @Anetta: Is me ook opgevallen. Redelijk triest eigenlijk.

  6. @Anetta: geen last van!

  7. Blijkbaar enkel voor Nederland de update van 3 juni? In België nog niet te zien. Enig idee wanneer dat daar gepland is?

  8. (Red.) Excuses, België zit zo in mijn systeem dat ik automatisch heb aangenomen dat het ook voor België geldt. Helaas is dat nog niet het geval en Sonos kan ook nog geen datum geven wanneer het komt. Ik heb het artikel nu daarop aangepast.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.