Reacties voor: Sonos Arc soundbar met Dolby Atmos, vernieuwde Sonos Sub en Sonos Five aangekondigd

Sonos kondigt vandaag maar liefst drie nieuwe producten aan. Met de Sonos Arc heb je een nieuwe premium smart soundbar onder je tv liggen, de vernieuwde Sub (Gen 3) zorgt voor een betere bas en de Sonos Five is een high-end speaker.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Erg gave arc.. maar helaas te laat.. vorig jaar Sonos de deur uit gedaan om een AirPlay2 versterker met Atmos aan te schaffen..
    Helaas..

  2. Hier zat ik eigenlijk op te wachten maar heb nu drie beams in huis….. helaas geen plek meer voor. Denk dat het geluid een stap voorwaarts is tov de beam.

    Hadden jullie vorige week al een briefing met alle info?

  3. Ben benieuwd of dit uiteindelijk dan wel DTS aan boord heeft….heb namelijk toch wel een aantal blu ray schijfjes in huis!

  4. Poeh wat vind ik die Arc lelijk. Dat ben ik niet gewend van Sonos. Ik heb niet al te lang geleden een Beam gekocht dus ik denk dat ik ook daarom oversla, maar ik vind de belofte van Dolby Atmos wel aantrekkelijk.

  5. En hoe zit het met Sonos Flex? Krijgen zij de Playbar vervangen voor de Arc? Volgens de voorwaarden wel. Ben benieuwd.

  6. Jammer dat de Arc zo rond is, verder wel heel gaaf. Ga nu toch wel twijfelen om er een te kopen die mijn Play5 voor bij de tv gaat vervangen. Hoop dat er genoeg bass in zit.

    Verder vraag ik mij af of een “oude” 2e gen Play 5 een stereopaar kan zijn met deze nieuwste Five. Zou wel heel gaaf zijn als dat gewoon werkt.

  7. Zit eigenlijk, net als zovele Sonos gebruikers, te wachten op de hoofdtelefoon. Zou als in 2019 in ontwikkeling zijn maar nog geen info.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.