Check je SNS banksaldo voortaan op je Apple Watch

Nadat je de SNS Mobiel Bankieren-app van een update hebt voorzien, kun je jouw saldo ook checken op je Apple Watch. Daar ontvang je ook speciale Saldo Alerts.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

SNS-icon

De SNS Mobiel Bankieren-app is uitgebreid met Apple Watch-ondersteuning. Met de Watch-app krijg je in een oogopslag inzicht in hoeveel geld er nog op je rekening staat. Daarnaast kun je er zogenaamde Saldo Alerts mee ontvangen.


Volgens SNS bekijken klanten die mobiel bankieren gemiddeld één keer per dag naar hun saldo. Om dit dagelijkse ritueel wat sneller te laten verlopen krijg je zodra je de SNS Apple Watch-app opent direct je saldo te zien.

Saldo Alerts

SNS-Apple-WatchSaldo Alerts ontvang je als je rood staat, je salaris is gestort of je saldo op je rekening om een andere reden verandert. Handig om te weten wat er gaande is, zonder daar eerst de SNS-app voor te openen.

SNS is niet de eerste bank die de Apple Watch omarmt. Zo introduceerde ABN AMRO onlangs een speciale Alert & Check-app voor de Watch en heeft ING net als SNS de standaard bankieren-app uitgebreid met Watch ondersteuning.

Ook update voor ASN Bank

De app van ASN Bank heeft een vergelijkbare update met Apple Watch-app gekregen. Dat is geen toeval: SNS en ASN zijn zusterbedrijven van elkaar, waarvan de apps geregeld tegelijk een update kregen.

Informatie

Laatst bijgewerkt
11 augustus 2015 om 20:49
Onderwerpen
,
Categorie
Apps

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch

Reacties: 10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.