Reacties voor: Snapchat-gebruikers zijn boos: petitie voor oude design 600.000 keer getekend

Gebruikers van Snapchat zijn boos, want ze zijn niet tevreden met het grote redesign dat de afgelopen weken uitgerold is. Met een online petitie, die inmiddels al meer dan 600.000 keer getekend is, hopen gebruikers dat het oude design terugkeert. De grote vraag is of Snapchat toegeeft aan de vele klachten.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 16 reacties

  1. Terecht, heel onoverzichtelijk

  2. Inmiddels ook de update, snap heel goed wat ze hebben gedaan door ‘social’ en ‘media’ te scheiden. Ze hebben alleen wel een puinhoop gemaakt van ‘social’. Met name het bekijken van stories is gewoon een klus geworden. Denk dat als ze dat aanpassen, het vanzelf een fijne update wordt.

  3. Waarom heeft elke samsung en apple gebruiker die update al gehad dan? En ik met me iPhone x nog niks..

  4. @Stef: ik kreeg hem vanochtend.. helaas..

  5. @Maurits: En ik nu opeens zonder iets te hoeven doen 😂 vind de update wel mooi, weer een keer wat anders.

  6. @Stef: Het is anders maar het overzicht is opeens weg..
    ik hoopte gister dat ik heb zou krijgen. Nu verlang ik terug naar gisteren

  7. Haha zo blij dat ik al die onzin heb verwijderd, hoef ik al die nutteloze dingen niet meer te zien constant 😛 .

  8. Ik weet echt niet waar dit allemaal overgaat hoor. Ik heb de update ook en ik vind het een geweldig ontwerp. Ik snap het nu gewoon. Links heb je simpelweg de chat. Als er een snap is opent die automatisch. Het verhaal is te zien als je op de profielfoto klikt. (wat veel mensen blijkbaar moeilijk vinden:S) Rechts heb je de media en je archief die je met de zelfde veeg beweging om daar te komen door kan bladeren op content. Wat is hier moeilijker aan dan het vorige. Dat snapte ik namelijk totaal niet. Het is niet moeilijker gemaakt jongens het is alleen anders…

  9. Als het aan mij ligt mogen ze gewoon beginnen vanaf nul en de gehele app opnieuw opbouwen. Zowel de oude als nieuwe UI was/is onoverzichtelijk, moeilijk in gebruik en ziet er niet uit. Teveel handelingen voor simpele functies etc.

  10. Origineel geplaatst door Stef
    Waarom heeft elke samsung en apple gebruiker die update al gehad dan? En ik met me iPhone x nog niks..

    Gister ge-update, niks te zien van het nieuwe ontwerp.
    Vanochtend open ik Snapchat en zomaar is alles anders.
    Zoals velen anderen vind ik het maar niks.

  11. @Milan: Zo ging het bij mij ook!

  12. Geheel terecht. Dat nieuwe design is volstrekt achterlijk en super omslachtig.

  13. Origineel geplaatst door JustinK
    Ik weet echt niet waar dit allemaal overgaat hoor. Ik heb de update ook en ik vind het een geweldig ontwerp. Ik snap het nu gewoon. Links heb je simpelweg de chat. Als er een snap is opent die automatisch. Het verhaal is te zien als je op de profielfoto klikt. (wat veel mensen blijkbaar moeilijk vinden:S) Rechts heb je de media en je archief die je met de zelfde veeg beweging om daar te komen door kan bladeren op content. Wat is hier moeilijker aan dan het vorige. Dat snapte ik namelijk totaal niet. Het is niet moeilijker gemaakt jongens het is alleen anders…

    Precies dit! Lijkt me ook niet zo moeilijk..

  14. Oké, misschien ben ik gewoon stom, maar ik heb na de update letterlijk een halve dag erover gedaan voor ik erachter was waar mijn vrienden hun verhalen waren. Ik snap dat je bij grote hoeveelheden gebruikers bij een nieuwe interface nooit iedereen tevreden kunt stellen, maar deze update is gewoonweg onoverzichtelijk en onlogisch.

  15. Origineel geplaatst door Daan
    Inmiddels ook de update, snap heel goed wat ze hebben gedaan door ‘social’ en ‘media’ te scheiden. Ze hebben alleen wel een puinhoop gemaakt van ‘social’. Met name het bekijken van stories is gewoon een klus geworden. Denk dat als ze dat aanpassen, het vanzelf een fijne update wordt.

    “Snap” heel goed

  16. Inmiddels al meer dan een miljoen stemmen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.