Snapchat voegt drie nieuwe videofilters en 3D Touch-ondersteuning toe

Snapchat ondersteunt 3D Touch op de iPhone 6s en iPhone 6s Plus, en voegt ook drie nieuwe video-effecten toe waarmee je de afspeelsnelheid van je video kunt bewerken.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

Snapchat

De meest recente update van Snapchat is op de eerste plaats vooral interessant voor eigenaren van een iPhone 6s of iPhone 6s Plus. Gelukkig maken de drie videofilters ook voor gebruikers van oudere iPhone-modellen de update de moeite van het downloaden waard.


In-app aankopen Snapchat
Update 22:00 uur: Met de update introduceert Snapchat ook voor het eerst in Nederland in-app aankopen. Voordat je Snapchat kunt gebruiken moet je de nieuwe algemene voorwaarden accepteren, waardoor er aankopen vanuit de app toegevoegd worden aan Snapchat in de vorm van Opnieuw Afspelen. Voor €0,99 koop je 3 keer opnieuw afspelen, voor €4,99 kun je Snaps 20 keer opnieuw afspelen en voor €2,99 kun je ze tien keer nogmaals bekijken. Deze functie is al sinds september in de Verenigde Staten actief, en maakt nu dus ook de overstap naar andere landen.

Populaire apps en diensten maken hun apps langzaam maar zeker klaar voor de iPhone 6s en iPhone 6s Plus door ondersteuning voor 3D Touch toe te voegen.

Snapchat Snapchat

Snel vrienden toevoegen met 3D Touch

Snapchat hoort vanaf vandaag ook in dit rijtje thuis, en heeft nu handige shortcuts als je het app-icoon op je homescherm stevig indrukt. Op die manier kun je snel een gesprek met iemand starten of een nieuwe vriend toevoegen.

Daarnaast voegt de update ook een aantal leuke nieuwe videofilters toe. Om ze te gebruiken neem je een video op zoals je dat altijd al deed met Snapchat. Door na afloop van links naar rechts te vegen over je scherm zie je drie nieuwe filters: slow motion, snel vooruitspoelen en terugspoelen. Je kunt de nieuwe filters herkennen aan een slakje, konijn en pijltjes.

Bekijk ook

Alles over Snapchat: foto's opslaan, bewerken en speciale tekst

De beste tips en apps voor Snapchat. Foto's opslaan, video's bewaren, grote tekst gebruiken, de temperatuur tonen en veel meer voor de iPhone.

Revisiegeschiedenis:

  • 2015 - 29 oktober: Prijzen van opnieuw afspelen toegevoegd.

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 oktober 2015 om 10:51
Onderwerp
Categorie
Apps

Snapchat

Snapchat is een populair sociaal netwerk voor jongeren, waarbij je vooral foto's en video's deelt. Snapchat kwam ook als eerste met verdwijnende verhalen, die later populair werden als Instagram Stories. Ook andere sociale media-apps namen het idee over. Hieronder vind je onze tips om meer uit Snapchat op de iPhone te halen, alles over functies zoals de Snap Kaart, lenzen, filters en emoji gebruiken en gezichten wisselen.

Snapchat

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.