Reacties voor: Sleepdrops: uitgebreide Niet Storen-functie van Belgische ontwikkelaar (jailbreak)

De Belgische jailbreak-app Sleepdrops maakt het mogelijk om op gezette tijden pushberichten op je iPhone uit te zetten. De app biedt meer dan de Niet Storen-knop in iOS 6, omdat je per app kunt aanpassen wanneer je geen pushberichten wil ontvangen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. hmmmmm beetje gek dat hij er dan geld voor moet hebben en dan nog een keer om de app te kopen dit heb ik nog niet eerder gezien op deze manier ? nu maakt hij dus pure winst als wij ook nog eens onderzoek kosten gaan betalen van te voren ?

  2. @gielk:

    Hoe ik het begrijp is de $5000 helemaal geen winst maar een deel van de ontwikkelingskost.

  3. Nee, je krijgt de App dan ‘cadeau’. Ik snap alleen niet wat voor onderzoekskosten hier aan moeten zitten, want het is een kwestie van programmeren. Net zoals elke andere cydia app.

  4. Het zijn geen onderzoekskosten, maar kosten voor het afmaken / verder programmeren van de app. En die 3 dollar vooraf is goedkoper dan de 3,99 achteraf. Geen onaardige constructie – als je vertrouwen hebt in de ontwikkelaar en/of lol hebt iemand voor 3 dollar een steuntje in de rug te geven voor ‘n leuk app idee.

  5. Wanneer je naar de Indigogo link gaat die hierboven vermeld staat kan je zien waarvoor het geld gebruikt zal worden:

    “The money will go to pay the fees of the designer and developer I’m hiring. This is basically a down payment…”

    “$5,000 is not the entire cost of the app’s production; it’s not even half of the final cost in fact. But it will allow me to make the initial payments.”

    Lijkt me dus niet dat er voorlopig veel winst gemaakt wordt. De functionaliteit dat hier belooft wordt lijkt mij iets complexer en dus ook duurder dan $5000. Zoals de ontwikkelaar ook vermeld.

    Hoop alvast dat het project kan afgewerkt worden. Lijkt me een heel handige app! Alleen jammer dat de kans bestaat dat deze niet in de app store zal komen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.