Reacties voor: Sleep Cycle synchroniseert nu met Apple’s Gezondheid-app

De populaire slaapapp Sleep Cycle synchroniseert nu data met Apple's Health-app, waardoor andere apps kunnen profiteren van de slaapanalyse.
Bart Breij -

Reacties: 18 reacties

  1. Eindelijk!!!!

  2. Zeker iets waar ik op heb gewacht.
    Ik zie de update echter nog niet in de App Store.

  3. Hoe accuraat is deze app in een tweepersoonsbed met losse matrassen maar 1 top matras?

  4. Interessant. Wat ik alleen niet helemaal snap in het artikel: Sleep Cycle synct met Health app van Apple. Maar wat heeft de app UP daar dan weer mee te maken? En waarom maakt de app je eerder wakker als je met een lichtere REM slaap eindigt? Ik dacht dat dat juist het prettigst was..
    En..op de foto zie ik dat ook de hartslag is gemeten. Hoe gebeurt dat? Dat doet Sleep Cycle toch niet? Of wel?

  5. @macaanzee: Up heeft er niks mee te maken. Up meet ook slaap en stappen, dat laatst doet Apple met Health zelf ook al. Up is dus eigenlijk een soort Health in een andere vormgeving.

    Over het moment wakker worden zijn de meningen verdeeld. Wat mij betreft werkt Sleep Cycle erg prettig!

    De hartslag wordt gemeten na dat je wakker bent gemaakt door je vinger over de camera lens te leggen en het LED lampje wordt je hartslag gemeten.

  6. @macaanzee: Dat van de remslaap heb ik nu verbeterd in iets dat wel logisch is. Was mijn fout, niet die van de app. 😉

  7. Origineel geplaatst door macaanzee
    Interessant. Wat ik alleen niet helemaal snap in het artikel: Sleep Cycle synct met Health app van Apple. Maar wat heeft de app UP daar dan weer mee te maken? En waarom maakt de app je eerder wakker als je met een lichtere REM slaap eindigt? Ik dacht dat dat juist het prettigst was..
    En..op de foto zie ik dat ook de hartslag is gemeten. Hoe gebeurt dat? Dat doet Sleep Cycle toch niet? Of wel?

    Hartslag via de camera, grappig maar niet echt serieus. De app maakt je ook langzaam wakker door het volume eerst zachtjes te zetten en langzaam op te voeren. En met een tikje tegen je telefoon gaat hij naar snooz toe. Tot de opsta tijd dan moet je hem met een swipe uitzetten.

    Ik vindt het een prettig app.

  8. Zodra ik m’n iPhone 6 Plus binnen heb (vrijdag!) ga ik ‘m downloaden en uitproberen. Ik heb 64GB besteld, dus veeel ruimte voor nieuwe dingen..!:)

  9. Haha totdat je in je slaap met je hoofd op de iphone gaat liggen, wakker word, en erachter komt dat de iphone gebogen is naar je hoofd :’).. Nee zo erg zal het niet zijn denk

  10. Update inmiddels in app.store.

  11. Er komt de melding: Update niet beschikbaar voor deze Apple ID omdat de update is gekocht door een andere gebruiker, of omdat er een restitutie is gegeven voor het artikel of dat het artikel was geannuleerd.

    De app is inderdaad aangeschaft met een familie account en het Apple ID is niet van de hoofdgebruiker.
    Het vreemde is, de vorige versie werd zonder problemen geïnstalleerd.

    Iemand dit al mee gemaakt of tips ?

  12. Origineel geplaatst door Gerben
    Er komt de melding: Update niet beschikbaar voor deze Apple ID omdat de update is gekocht door een andere gebruiker, of omdat er een restitutie is gegeven voor het artikel of dat het artikel was geannuleerd.
    De app is inderdaad aangeschaft met een familie account en het Apple ID is niet van de hoofdgebruiker.
    Het vreemde is, de vorige versie werd zonder problemen geïnstalleerd.
    Iemand dit al mee gemaakt of tips ?

    Is een bug, heb hem al ingediend en Apple is/zou er mee bezig zijn (geweest). Heb er zelf ook last van, erg irritant. Komt, omdat Sleep Cycle niet beschikbaar is voor familysharing (zie onderaan de App Store pagina), maar dan zou je alsnog de optie moeten krijgen om het opnieuw aan te schaffen.

  13. Houd je iPhone het ook zonder hem aan de stroom te hangen een hele nacht uit met deze app? Stel je begint op 100% en zet hem in flight mode, haalt tie dan de nacht (zeg 8-9 uur slapen), iemand hier ervaring mee?

  14. Afgelopen nacht voor het eerst gebruikt, ben benieuwd of ik hier wat leuke/behulpzame info uit kan halen voor in mijn “gezonder leven” programma 😀 .

  15. Leuk! Maar is het niet ook heel slecht voor je accu om elke avond je telefoon de hele nacht aan de lader te leggen?

    Dit had ik weleens gehoord/gelezen.

  16. @Edward:
    Dat gaat makkelijk! op 100% is die in de ochtend een 75%

  17. klein vraagje: wilde het eerst downloaden maar toen bleek dat hij zelf bepaald wanneer hij jouw wekt. Kan dat ook uit? Ik moet namelijk om een exacte tijd wakker worden en niet ongeveer.

  18. @Robin: Je kan instellen dat de app je om 06.00 wakker maakt en dan maakt de app je wakker tussen 05.50 en 06.00. Dus je kan zelf bepalen wat je marge wordt. Bij een half uur is het 05.30-06.00.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.