skyguide

Zo download je Sky Guide gratis via de Apple Store-app

Het kost even wat meer moeite dan je gewend bent, maar op deze manier download je de prachtige sterrenkijk-app Sky Guide nu tijdelijk gratis.

skyguideWaarschijnlijk had je het nog niet in de gaten, maar Apple heeft een nieuw cadeautje klaarstaan voor de mensen die de Apple Store-app op hun iDevice geïnstalleerd hebben.

De Sky Guide-app, waarmee je op ieder moment van de dag kunt zien welke sterren er op dat moment boven je hoofd te zien zijn, is nu tijdelijk gratis als je de app via een omweg downloadt: via de Apple Store-app.

Om mensen aan te moedigen de Apple Store-app wat vaker te gebruiken, worden er regelmatig promocodes voor apps uitgedeeld via deze app.

Sky Guide: sterren en planeten kijken

Deze keer is Sky Guide aan de beurt, een app die op basis van je locatie precies laat zien welke sterren en planeten er in het universum zweven. Door onderstaande stappen te volgen pluk je hem binnen een minuutje gratis uit de Store.

Sky Guide gratis downloaden met de Apple Store-app

Sky-Guide-Apple-StoreNadat je de Apple Store app hebt gedownload, navigeer je naar het kopje met ‘Stores’ in de onderste balk. Als je naar beneden scrolt, zie je al snel het logo van Sky Guide staan, die een promotiecode aan je presenteert als je erop tikt.

Het enige wat je hoeft te doen is de groene balk met ‘Download nu gratis’ selecteren om automatisch naar de App Store te gaan waar je de app voor nop naar je iPhone kunt halen door de promocode in te wisselen.

Lukt het niet? Lees dan: Gratis iTunes-content downloaden via Apple Store-app

Als je in de buurt van de Duitse grens woont is het belangrijk om te controleren dat een Duitse Apple Store niet dichterbij is. Op die manier loop je de aanbieding mis, al is dit gemakkelijk op te lossen. Door de locatievoorzieningen uit te schakelen (Instellingen > Privacy > Locatievoorzieningen > Apple Store) en bovenstaande stappen te herhalen kun je alsnog gratis sterren kijken.

Voor het eerst in België

Ook onze zuiderburen uit België kunnen voor het eerst via hun eigen Apple Store-app hun voordeel doen met deze promotie. Hiervoor zul je het land nog wel even op Nederland moeten zetten, aangezien er op dit moment nog geen Apple Store in België is. Dit doe je door naar Accounts te gaan en ‘Nederland’ te selecteren uit de lijst.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 mei 2015, 12:14
Categorie Apps
Onderwerpen apple store, sterren

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.