Reacties voor: Bijzonder: in de game Sky betaal je voor andere spelers

De bijzondere game Sky komt in maart uit met een bijzonder betaalmodel. Spelers gaan betalen voor andere spelers, niet voor zichzelf, zo hebben de makers beloofd.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Wie mag ik vragen??

  2. Origineel geplaatst door Michel
    Wie mag ik vragen??

    Je hebt weinig animo…😂

    Hopelijk heb ik meer geluk..

  3. Als iedereen voor een ander betaald, betaal je eigenlijk stiekem ook voor jezelf.

    Was ook bij een restaurant in Turkije:
    Eet gratis en laat je kleinkinderen later betalen.
    Vervolgens krijg je toch een rekening voorgeschoteld, en als je vraagt of het niet gratis was, zeggen ze dat je opa ook daar heeft gegeten en daarom voor hem moet betalen.

  4. Heb de game al op mijn iPhone staan. Werd kort geleden uitgenodigd door TGC om de game te proberen. Bevalt erg goed al zijn de camera controls een beetje lastig. De graphics zijn bijzonder gaaf en de muziek is ook tof. Heb tot nu te weinig gespeeld om een goed beeld te hebben van de in game purchases.

  5. Ik heb de beta op mijn telefoon staan (via TestFlight). Je kunt doormiddel van in-app aankopen kaarsjes kopen, die kaarsjes kun je gebruiken om aan andere spelers te geven. Zo kun je doormiddel van enkele kaarsjes spenderen de functionaliteit ontgrendelen dat je hand in hand kunt lopen met een specifieke andere speler. Of de functionaliteit om elkaar ene hi5 te geven.

    Je verzameld ingame ook kaarsjes door kaarsjes aan te steken en licht op te vangen.

  6. Ik test sky ook sinds vandaag. Diepe respect voor de developers voor het creëeren van deze game…zoals gezegd de besturing is nog wat lastig maar verder kan ik niet anders dan positief zijn..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.