Siri op de Apple Watch

Reacties voor: Medewerkers klagen: ‘Onrust rond Siri houdt ontwikkeling tegen’

Onenigheid tussen teams, gebrek aan leiding
Door interne strubbelingen kan Apple niet de gewenste sprongen vooruit maken op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI) en Siri. Dat blijkt uit interviews die The Information had met tientallen voormalige Apple-medewerkers.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Apple’s Siri loopt ook niet heel erg voorop op anderen. Sterker nog, het werkt vaak niet of onvolledig. Hier zijn nog heel wat stappen te maken.

  2. Net zoals Apple kaarten. Deze loopt ook niet bepaald voorop ten opzichte van de andere bekende navigatie apps.

  3. Origineel geplaatst door Ik
    Net zoals Apple kaarten. Deze loopt ook niet bepaald voorop ten opzichte van de andere bekende navigatie apps.

    Al loopt het wel voorop in duidelijk leesbare kaarten die niet volgestouwd zijn met icoontjes en nutteloze info, routebeschrijving, prettige stem, waar veel competitor’s nog een puntje aan kunnen zuigen.

    Flitsmeister is echt lachwekkend, Google veel te druk en 😱 die stem, Sygic teveel funtionaliteit waardoor onoverzichtelijk, Wazen niet geprobeerd.

  4. Er zijn op YouTube genoeg filmpjes te vinden die laten zien hoek Siri kan combineren met ChatGPT/GPT4 en een soort van Super Siri er van kan maken die dus wel doet wat men verwacht..

  5. De te voorzichtige en super preutse houding heeft Apple wel gebracht tot waar ze nu zijn. Ik denk echter dat de die super conservatieve gedachten snel moeten loslaten om nog een kansje te kunnen maken om hierin mee te doen… Zie het wat SIRI betreft somber in dat dat gaat gebeuren!

  6. Siri is plaatsvervangende schaamte. Punt uit.
    Op alle apparaten! Een joke!
    Ze zouden er beter gewoon mee stoppen.

  7. @Christophe: Onder het rijden, Siri welk liedje is dit, zet de timer op 6 min. (Voor m’n ei) En daar ben ik al blij mee.

  8. @Gert2:
    😂😂
    Het is echt van ‘staat nog niet helemaal op punt’ hè. Is ronduit troep. Jammer. Maar goed dat we er blijven mee lachen.
    Ik zet Siri in’t Engels. Dat is iets beter.

  9. Heb een iPhone en een Poco, kan dus goed vergelijken, Google Assistent is zoveel beter dan Siri met precies dezelfde vragen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.