Simplify Media streamt complete iTunes-bibliotheek naar iPhone of iPod touch

Simplify Media is beschikbaar in de App Store. Met deze applicatie kun je je iTunes-bibliotheek als streaming audio beluisteren en met 30 vrienden delen.

Simplify MediaSimplify Media heeft een applicatie uitgebracht waarmee je je complete iTunes-muziekbibliotheek rechtstreeks naar je iPhone of iPod touch kunt streamen. Het werkt via Wi-Fi, EDGE of 3G. Het voordeel is dat je meer muziek tot je beschikking hebt dan de maximaal 16GB dat er op een iPhone past. Simplify Media was eerder al beschikbaar in een versie voor gejailbreakte iPhones en was toen al erg populair: in april gebruikten al meer dan 100.000 mensen het programma. De nieuwe versie die via de App Store beschikbaar komt zal daarom voor de eerste 100.000 gebruikers gratis zijn. Snel downloaden dus!

Simplify Media is geschikt voor Mac, PC en Linux. Het handige van de applicatie is dat je je iTunes-bibliotheek met meer dan 30 vrienden kunt delen: zij kunnen ook alle muziek als streaming audio afspelen. In Simplify Media zie je tijdens het afspelen albumhoezen, songteksten en een biografie van de artiest.

Om te kunnen gebruiken heb je ook de Simplify Media-client voor de desktop nodig. Met de iPhone-client geïnstalleerd op je iPhone of iPod touch zul je je computer zien verschijnen als bron van streaming audio.

Installeren: Simplify Media (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 augustus 2008, 22:44
Categorie Apps
Onderwerpen itunes, streaming

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven? Apple is in 2019 gestopt iTunes, maar er zijn opvolgers!

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.