Reacties voor: SIMPLcase: iPhone 5-case met opbergplek voor simkaarten

De SIMPLcase is een iPhone 5-case met plek voor drie simkaarten. Zo kun je meerdere sims meenemen zonder ze op een onhandige plek te bewaren.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 10 reacties

  1. Eindelijk, dat niemand hier ooit eerder op is gekomen!

  2. Betekent dit dat er mensen zijn die privé niet bereikbaar zijn als ze zakelijk bereikbaar zijn en andersom? De meeste mensen die ik ken hebben dan gewoon twee toestellen (niet per sé twee iPhones).

  3. Origineel geplaatst door Coen
    Betekent dit dat er mensen zijn die privé niet bereikbaar zijn als ze zakelijk bereikbaar zijn en andersom? De meeste mensen die ik ken hebben dan gewoon twee toestellen (niet per sé twee iPhones).

    Zo is het!
    Wie doet dat trouwens nog de dag vandaag (Sim swappen)?
    Koop dan een tweede toestel (desnoods een goedkope van 15 à 20 euro).

  4. Hoe heeft de mensheid ooit zonder gekund?!

  5. Origineel geplaatst door Nick
    Hoe heeft de mensheid ooit zonder gekund?!

    Precies!

  6. @Nick: Je kan je beter afvragen waarom wij niet ‘1’ halve dag zonder kunnen…

  7. Ff serieus hoevaak wissel je een simkaart bijna nooit.
    Dus dit is weer zonde van je geld.

  8. Ik gebruik zelf ook 2 sims in m’n iphone4, een Nederlandse en een Duitse. De hele dag met twee telefoons lopen is geen doen en nu laat ik m’n andere sim en simtool thuis zodat ik ze niet kwijtraak. Dit zou m’n probleem oplossen… Als ze er ook 1 voor de 4 zouden maken.

  9. Ik wacht met smart op een iPhone waarin 2 simkaarten passen en ook tegelijkertijd actief kunnen zijn. Maar ja, dat zie ik niet snel gebeuren, dus inderdaad toch maar een toestel van 20 euro gekocht voor de tweede simkaart.

  10. Loop al 2 jaar rond met 2e tel. Een kleine nokia dat je nieteens voelt/ziet zitten en zo smal is dat het totaal geen ruimte in beslag neemt. De ene zakelijk de ander prive. Heb er alleen maar voordelen mee. Wanneer ik op prive aan de tel ben en de zakelijke gaat over, trilt tenminste niet mijn oor eraf. Gewoon zeggen: Hey ik bel zo terug. Pakt de zakelijke en neemt op. Ben je klaar pak je je andere tel weer.
    Welke prive en welke zakelijk is per persoon verschillend, de ene communiceert via whatsapp/sms/bellen met collega’s oid en de andere alleen dmv smsjes/bellen.
    Zo gebruik ik de nokia voor zakelijk, zodat tijdens een telefoontje ik makkelijk op mijn mail oid indien nodig kan kijken zonder onderbreking. Ook vanwege het feit dat de batterij gewoon anderhalve week meegaat en die van de iphone niet. Mocht ik een keer mijn lader niet bij me hebben, hoef ik me geen zorgen te maken in de middag over de avond/de volgende morgen dat mijn accu leeg gaat en niet bereikbaar ben. De iphone(Elke smartphone eigenlijk,maarja het is een iphoneclub, niet smartphone club) daarentegen….weten jullie natuurlijk ook wel hoe dat zit.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.