SIMPLcase: iPhone 5-case met opbergplek voor simkaarten

De SIMPLcase is een iPhone 5-case met plek voor drie simkaarten. Zo kun je meerdere sims meenemen zonder ze op een onhandige plek te bewaren.

SIMPLcase 1Heb je een zakelijk en een privé-abonnement maar slechts één iPhone, dan wissel je misschien wel een paar keer per dag tussen twee simkaarten. De niet gebruikte simkaart moet je ergens zien op te bergen, maar een handige plek bestaat hier vaak niet voor. De SIMPLcase poogt dit te veranderen: deze iPhone-hoes heeft aan de binnenkant plek voor drie simkaarten en een pin waarmee je de simkaarttray open kunt duwen.

De SIMPLcase is enkel een plek om je simkaarten in op te bergen. De hoes maakt het niet mogelijk om met een druk op de knop van simkaart te wisselen, zoals bijvoorbeeld de Dual Sim Case wel kan doen. Daar staat tegenover dat de SIMPLcase dunner is dan veel van deze geavanceerde alternatieven: de onderkant is slechts drie millimeter dik, terwijl de randen één millimeter dik zijn.

SIMPLcase 2

Ben je geïnteresseerd in de SIMPLcase, dan moet je nog even afwachten tot je de case in huis hebt: de makers hebben zich eerst op Kickstarter gericht. Daar wordt geld opgehaald om de eerste lichting cases te produceren. Doneer je 12 dollar en halen de makers hun beoogde 20.000 dollar op. dan krijg je ergens in juni de SIMPLcase toegestuurd. Vermoedelijk zal de hoes daarna ook via andere kanalen worden verkocht. De case zal zich in eerste instantie richten op de iPhone 5 en de daarbij behorende nano-simkaarten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 februari 2013, 11:25
Categorie Accessoires
Onderwerpen case, kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.