Concept: iWatch met gebogen retinascherm

Een nieuw concept van The Guardian laat zien hoe de iWatch er uit kan komen te zien met een gebogen, glazen scherm.

iWatch graphicApple heeft de iWatch nog niet aangekondigd, maar dat houdt alle geruchten en speculatie over het Apple-horloge op het internet niet tegen. The Guardian besteedde onlangs aandacht aan de iWatch en ontwierp daarbij ook een eigen concept van de smartwatch. De afbeelding laat zien hoe de iWatch er volgens de Britse site uit kan komen te zien. The Guardian’s concept heeft een gebogen scherm en lijkt hierdoor vooral op een kleinere iPhone voor om je pols. Het concepthorloge draait dan ook op iOS.

De iWatch in het concept heeft een koptelefoonpoort, camera, speakers, een retinascherm en volumeknoppen. Omdat iOS wordt gebruikt, is het mogelijk om het horloge met Siri te bedienen. Een nieuwe Bluetooth-chip van Intel moet de batterijduur van het horloge bevorderen.

De afbeelding is niets meer dan een rendering, die laat zien hoe het horloge er volgens The Guardian uit kan zien. Het idee kwam alleen niet helemaal uit de lucht vallen: het gebogen scherm kwam ook al voorbij in eerdere geruchten. Het is daarom interessant om het in geruchten besproken horloge er uit kan komen te zien.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 februari 2013, 10:10
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp iwatch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.